• Πολιτική

    Η επική ατάκα Τσίπρα για την Μπέτυ Μπαζιάνα: «Αυτή δεν ξέρει!» (video)

    • NewsRoom


    Εορταστικό ήταν σήμερα το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου όπου μαθητές και πολιτιστικοί σύλλογοι ευχήθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα για το νέο έτος που έρχεται.

    Κάλαντα, δώρα, χοροί και τραγούδια συνέθεταν το σκηνικό στην πρωθυπουργική οικία ενώ οι ατάκες… έδιναν και έπαιρναν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

    Ο πρωθυπουργός δέχθηκε ένα ιδιαίτερο δώρο από τον πολιτιστικό σύλλογο «Μερακλήδες Αρτας»- τόπο καταγωγής του πρωθυπουργού. Πρόκειται για τοπικό τσίπουρο που του έδωσε μέλος του Συλλόγου.

    «Εφερες το καλύτερο!», είπε γελώντας  για να λάβει την απάντηση: «Είπα στη γυναίκα σας, να σας δίνει από λίγο να έχετε κεφάλι νηφάλιο».

    Tότε ο κ. Τσίπρας είπε την… επική ατάκα αναφερόμενος στην Μπέτυ Μπαζιάνα: «Δεν ξέρει αυτή, είναι νύφη».

    Ο συνομιλητής του σχολίασε σχετικά: «Πώς δεν ξέρει, αφού αμέσως έστειλε για ποτήρια… Να πίνετε από λίγο, γιατί έχει πολλά προβλήματα η χώρα και πρέπει να ανταπεξέλθετε».

    Τα κάλαντα τραγούδησαν στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ άλλων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λούτσας «Η Δέλφη», ενώ όλα τα συγκροτήματα χόρεψαν και τοπικούς, παραδοσιακούς χορούς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ασυνήθιστοι» επισκέπτες στο Μαξίμου – Είπαν τα κάλαντα στο πρωθυπουργικό ζεύγος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τουρκικές απειλές και αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για την παροχή ασύλου

    MH XAΣΕΤΕ: Εφορία έτοιμη για όλα: Θα χτυπήσει με αυτόματες κατασχέσεις και μηδενισμό περιόδου χάριτος



    ΣΧΟΛΙΑ