• Πολιτική

    Ένταση μεταξύ Στ. Παππά και δημοσιογράφων της ΕΡΤ3: «Να μιλάτε λιγότερο» (video)

    • NewsRoom

    Στέλιος Παππάς-Αλέξης Τσίπρας σε φιλικό ενσταντανέ


    Ιδιαίτερα ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, με τις ερωτήσεις που έθεσαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής της ΕΡΤ3, «Καθημερινά κι απλά»,Έλσα Ποιμενίδου και Χάρη Αρβανιτίδης, αναφορικά με τις δημόσιες μεταφορές στη Θεσσαλονίκη.

    Ο κ.Παππάς δυσαρεστήθηκε με τις τοποθετήσεις των δημοσιογράφων για τον αριθμό των λεωφορείων που κυκλοφορούν στην πόλη αλλά και την κατάστασή τους, με αποτέλεσμα να έχει έναν έντονο διάλογο μαζί τους.

    «Δεν πρέπει να μιλάνε οι δημοσιογράφοι μόνο», τόνισε ο κ.Παππάς, στην σύνδεση από την ΕΛΒΟ όπου πραγματοποιούσε επίσκεψη, καταγγέλλοντας τους  δύο δημοσιογράφους πως κάνουν δικές τους ερμηνείες. «Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ακούνε, να ερευνούν και μετά να κάνουν τις ερωτήσεις τους», συνέχισε ο κ. Παππάς προτρέποντας τους δημοσιογράφους να «μιλάνε λιγότερο».

    Από την πλευρά του ο κ. Αρβανιτίδης προσκάλεσε τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ να έρθει στο στούντιο της ΕΡΤ3, προκειμένου να κάνουν «μια συζήτηση, πρώτον χωρίς καθυστέρηση ήχου και δεύτερο σε μια συζήτηση στην οποία θα μας επιτρέπετε να ρωτάμε».

    Η παρατήρηση αυτή εξόργισε ακόμα περισσότερο τον Στέλιο Παππά ο οποίος απάντησε σε έντονο ύφος: «Μη με προσβάλλετε. Εγώ σας επιτρέπω να ρωτάτε, αλλά πρέπει και εσείς να ξέρετε ότι πρέπει οι δημοσιογράφοι να ερευνούν σε βάθος αλλιώς θα πήξουμε από fake news».

    «Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Σε δύο μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας και Θράκης», ήταν η απάντηση του κ. Αρβανιτίδη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ξεπαγώνει» η εκκαθάριση του ΟΑΣΘ – Το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις αναστολών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΣΘ: Μείωση εσόδων κατά 14,5%



    ΣΧΟΛΙΑ