• Πολιτική

    Ενωτική εμφάνιση Μητσοτάκη-Καραμανλή με μηνύματα στο εσωτερικό της χώρας

    Ενωτική εμφάνιση Μητσοτάκη-Καραμανλή με μηνύματα στο εσωτερικό της χώρας

    Κυριάκος Μητσοτάκης – Κωνσταντίνος Καραμανλής


    Μέγαρο Μαξίμου και Κωνσταντίνος Καραμανλής, φιλοδοξούν να βάλουν τέρμα στην σεναριολογία που ακολούθησε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και την παραφιλολογία για το ρόλο και τις διαθέσεις του Νίκου Δένδια, με αφορμή την επίπληξη του βουλευτή από τον υπουργό Εξωτερικών.

    Τουλάχιστον, προς την κατεύθυνση αυτή εκτιμάται ότι προγραμματίζεται να γίνει η εμφάνιση Μητσοτάκη-Καραμανλή στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής», την Τετάρτη το απόγευμα στη Φιλοθέη, με θέμα τα 40χρόνια από την ένταξη της χώρας στην – τότε – ΕΟΚ και τη συμβολή σε αυτή του ιδρυτή της ΝΔ.

    Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί με θερμά λόγια στη συμβολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη μεταπολιτευτική δημοκρατία, έτσι ώστε να ηρεμήσει ορισμένους από τους «καραμανλικούς», που διαμαρτύρονται κάθε φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει το ρόλο του Ελευθέριου Βενιζέλου και ο πρώην πρωθυπουργός, θα πραγματοποιήσει μία «ενωτική» ομιλία με μηνύματα προς το εσωτερικό της χώρας.

    Μητσοτάκης και Καραμανλής θα είναι οι μοναδικοί ομιλητές σε αυτή την εκδήλωση, στην οποία θα παραστεί και ο Αντώνης Σαμαράς και το σύνολο των βουλευτών και ευρωβουλευτών της κυβερνητικής παράταξης.

    Να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο για την επιτυχία της αυριανής εκδήλωσης διαδραματίζει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα υποστηρίζει τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ.

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης στα εγκαίνια της Pfizer: Κέρδος για την κοινωνία η επένδυση στην Θεσσαλονίκη

    Πιερρακάκης: Εντός του 2021 η ανανέωση διαβατηρίων ψηφιακά



    ΣΧΟΛΙΑ