ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η προσφορά της Φώφης Γεννηματά δεν ξεχάστηκε από τους συντρόφους της. Στο ξεκίνημα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προβλήθηκε βίντεο αφιερωμένο στην πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της παράταξης.
Τιμής ένεκεν, μία θέση στην μπροστινή σειρά των συνέδρων, δύο θέσεις δεξιά του Νίκου Ανδρουλάκη, αφέθηκε κενή και τοποθετήθηκε από τον ίδιο τον Πρόεδρο ένα λευκό τριαντάφυλλο , μια ενθύμηση της παρουσίας της Φώφης Γεννηματά, που πάλεψε για τις ιδέες της και ανέβασε το ΚΙΝΑΛ στο 8%.
Διαβάστε επίσης
Ανδρουλάκης: Καλούμε τους πολίτες να παρακολουθήσουν το συνέδριό μας
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Οι πολίτες δεν επιλέγουν τον Τσίπρα ως εκφραστή της πολιτικής αλλαγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στο Κρασνοντάρ έπειτα από ουκρανική επίθεση με drones
- CNN: Ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ αναζητά «έξοδο» από τον πόλεμο στο Ιράν
- Κουμουνδούρου: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ακατοίκητο κτήριο – Απεγκλωβίστηκε ένα άτομο
- Χαρδαλιάς: Καμία ανεμογεννήτρια σε καμένες και αναδασωτέες περιοχές της Αττικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.