• Πολιτική

    Εμπρηστικός Τσελίκ κατά Κ. Μητσοτάκη και Ν. Δένδια: «Θα κάνουμε τέτοια βήματα που δεν θα προλαβαίνουν να προσγειωθούν»

    • NewsRoom
    Ομερ Τσελίκ

    Ο Ομέρ Τσελίκ


    Νέα πυρά από τον εκπρόσωπο του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Ομέρ Τσελίκ κατά του Κυρ. Μητσοτάκη και του Ν. Δένδια, ο οποίος ανέφερε πως “θα κάνουμε τέτοια βήματα που δεν θα προλαβαίνουν να προσγειωθούν”, σε μια έμμεση αναφορά στο περιστατικό που είχε ο Έλληνας ΥΠΕΞ στην Τρίπολη της Λιβύης.

    “Εάν ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας σπεύδουν στις χώρες με τις οποίες η Τουρκία έχει αποδοτικές σχέσεις όταν κάνουμε περαιτέρω βήματα, τότε μπορώ να σας πω ότι θα κάνουμε τέτοια βήματα που δεν θα προλαβαίνουν να προσγειωθούν και θα επιστρέφουν ενώ βρίσκονται τον αέρα. Για να ακολουθούν τα βήματα που κάνουμε εμείς”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Όπως ισχυρίστηκε ο Ο. Τσελίκ, “αγωνιούν επειδή σε περίπτωση που γίνει η προσέγγιση της Τουρκίας με την Αίγυπτο τελειώνουν οι παράνομες κινήσεις της Ελλάδας και τα παράνομα βήματά της στην Ανατολική Μεσόγειο”.

    “Ο Δένδιας δεν πήρε αποτέλεσμα στη Λιβύη, και ούτε θα πάρουν κάποιο αποτέλεσμα”, πρόσθεσε.

    Παράλληλα, επανέλαβε τη γνωστή προπαγάνδα της Άγκυρας, λέγοντας πως “η Ελλάδα 0που είχε αποχωρήσει από το NATO και αργότερα  με την έγκριση μας επέστρεψε- σήμερα είναι μια χώρα που φιλοξενεί τους τρομοκράτες του FETO και του PKK, έχει τα στρατόπεδά τους και τους στηρίζει”.

    Διαβάστε επίσης

    Τσακλόγλου: Αποδεικνύουμε με πράξεις ποιος είναι κοινωνικά ευαίσθητος



    ΣΧΟΛΙΑ