ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την άποψη ότι η Λίνα Μενδώνη οφείλει να παραιτηθεί εξέφρασε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ.
Μιλώντας στο Θέμα 104,6 , σημείωσε ότι εκ του θεσμικού της ρόλου η υπουργός Πολιτισμού έχει αντικειμενικά την πολιτική ευθύνη της επιλογής (σσ: του Δ. Λιγνάδη).
Διευκρίνισε πάντως ότι δεν επιρρίπτει στην υπουργό Πολιτισμού ούτε απόπειρα συγκάλυψης, ούτε ότι γνώριζε εκ των προτέρων για τις πράξεις του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.
«Πρέπει να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, διότι είναι ευθύνη της υπουργού η επιλογή των προσώπων» είπε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.
Διαβάστε ακόμη:
Υπόθεση Λιγνάδη: Σκληρό ροκ κυβέρνησης – αντιπολίτευσης στη σκιά των καταιγιστικών εξελίξεων
Μπαμπινιώτης για την υπόθεση Λιγνάδη: Θα αμυνθώ με κάθε νόμιμο μέσο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βοτανικός: Προς το 2027 η ολοκλήρωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Η νέα ημερομηνία και ο λόγος της καθυστέρησης
- Κωνσταντινούπολη: Αισθητός σεισμός 3,7 Ρίχτερ, χωρίς αναφορές για ζημιές
- Γεωργιάδης: Αν δεν στηρίξει ένας υπουργός Υγείας το δημόσιο σύστημα Υγείας, είναι τρελός
- Ο Παύλος Μαρινάκης στο My Story: Το μπάσκετ, η Νομική, το πέρασμα από τη δημοσιογραφία, Τέμπη και οικονομία και η μεγάλη πολιτική πρόκληση
