Χωρίς κανένα περιοριστικό όρο αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια οι 4 νεαροί που συνελήφθησαν κατά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό μελών της ακροξεδιάς οργάνωσης Κόμπατ 18 Ελλάδος.
Οι 4 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους κι ένας ανήλικος, απολογήθηκαν για πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.
Ο,τι βρέθηκε στην κατοχή τους ήταν για προσωπική χρήση, φέρονται να είπαν.
Αν και δε κατηγορούνται για συμμετοχή στη νεοναζιστική οργάνωση, ρωτήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, από την 1η τακτική ανακρίτρια και αρνήθηκαν πως έχουν οποιαδήποτε σχέση με αυτή την οργάνωση.
Κατά την έξοδό τους από το ανακριτικό κτίριο αποδοκιμάστηκαν έντονα από αντιεξουσιαστές που βρίσκονταν στα δικαστήρια για άλλη υπόθεση και φυγαδεύτηκαν από αστυνομικούς.
Αύριο απολογούνται οι 7 κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Combat 18 Hellas: Ποιος «έδωσε» τους συλληφθέντες – Ο «λύκος» και ο κοριός – Γιατί τους συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ικανοποίηση Τόσκα για την εξάρθρωση της Combat 18: «Η παράνομη φασιστική βία δεν θα μείνει ατιμώρητη»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεντρική Τράπεζα Τουρκίας : Στο 28% ανεβάζει την πρόβλεψη για τον πληθωρισμό
- Shein: Υπ’ ατμόν για το μεγάλο ντεμπούτο στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ – Στόχος τα $3 δισ.
- Γαλλία: Οι καύσωνες αφήνουν κόστος έως 15 δισ. ευρώ – Βαρύ πλήγμα από ξηρασία και πυρκαγιές
- Tαξιδεύουμε από Άραχθο μέχρι Αρκαδικό χωριό με το Volvo XC40 B3
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.