• Πολιτική

    Ελ. Ακρίτα: «Ασπίδα» στην Χάρις Αλεξίου για την υπόθεση Λοΐζου – «Ήρεμα οι κανίβαλοι»

    • NewsRoom
    Έλενα Ακρίτα

    Έλενα Ακρίτα


    Με ένα μήνυμα σε αυστηρό τόνο η Έλενα Ακρίτα έσπευσε να υπερασπιστεί την Χάρις Αλεξίου, για τις επικρίσεις που δέχεται στα social media για την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου.

    Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία υπήρξε στενή φίλη και συνεργάτης του Μάνου Λοΐζου, είχε καταθέσει υπέρ της Μυρσίνης Λοΐζου για την υπόθεση με τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της που συνέχιζε να λαμβάνει παράνομα για 5,5 χρόνια. Η Αλεξίου είχε υποστηρίξει για την Μυρσίνη Λοΐζου πως «είναι πολύ έντιμη» και πως «δεν είχε πάρει ότι λάμβανε σύνταξη που δεν δικαιούταν», καθώς όπως ανέφερε «δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά».

    Η αποκάλυψη της κατάθεσης της Αλεξίου έφερε πλήθος αντιδράσεων εναντίον της από χρήστες των social media, αναγκάζοντας την Έλενα Ακρίτα να γράψει στον λογαριασμό της στο Facebook:

    «Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι. Αυτός ο τόπος χρωστάει πολλά στη Χαρούλα Αλεξίου. Την αγαπάμε και την τιμάμε, αφήστε ήσυχη αυτή τη σπουδαία γυναίκα».

    Απαντώντας στα διάφορα σχόλια κάτω από τη ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα εξηγεί τους λόγους που έκανε αυτή τη δημοσίευση. «Άλλο διαφωνία κι άλλο δολοφονία χαρακτήρα. Ο κόσμος καίγεται κι εμείς θα λιθοβολήσουμε τη Χαρούλα; Που εκτός από μεγάλη φωνή είναι και Η ψυχούλα; Ε δεν είμαστε καλά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η Λοΐζου αντιπροσωπεύει πλήρως το «υπόδειγμα» του ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυρσίνη Λοΐζου: Τα 3 ψέματα, οι καταδικαστικές αποφάσεις και τα χαμόγελα με τον Τσίπρα 
     
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το twitter γλεντάει την Λοΐζου: «Και να τα επέστρεφα, θα τα σπαταλάγατε»



    ΣΧΟΛΙΑ