ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σφοδρή επίθεση έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου, που παραιτήθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποκάλυψη ότι κατηγορείται ότι εισέπραττε για 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.
H πρώην πρόεδρος της Βουλής «καρφώνει» στην ανάρτησή της και τους υπόλοιπους 15 υποψήφιους ευρωβουλευτές που πήγαν την περασμένη εβδομάδα στο γεύμα στο Μαξίμου χαρακτηρίζοντας τους ως «γλείφτες του ψεύτη πρωθυπουργού».
Δείτε την ανάρτηση της:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μυρσίνη Λοΐζου: Τα 3 ψέματα, οι καταδικαστικές αποφάσεις και τα χαμόγελα με τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το twitter γλεντάει την Λοΐζου: «Και να τα επέστρεφα, θα τα σπαταλάγατε»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι αστείες δικαιολογίες της Μυρσίνης Λοΐζου: Φταίει η… γραφειοκρατία! – Η επιστολή παραίτησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H TMS του Γιώργου Οικονόμου παρέλαβε το νεότευκτο Spirit LNG
- Bloomberg: Πολυετής ενεργειακή κρίση στη Ευρώπη μετά το χτύπημα στο Κατάρ
- Πτωτικό άνοιγμα στην Wall Street – Προς την 4η εβδομάδα υποχώρησης οδεύει ο S&P 500
- Φυγή επενδυτών στο «ασφαλές» ρευστό: Ρεκόρ 8 τρισ. δολαρίων σε money market funds λόγω πολέμου και πληθωρισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.