• Πολιτική

    Εκμετάλλευση για το θεαθήναι ή αντανακλαστικά με χρονοκαθυστέρηση; Γκρέμισαν το προπονητήριο-παράγκα της Κορακάκη

    • NewsRoom


    Ποικίλες εκφάνσεις παίρνει η πολιτική εκμετάλλευση της μεγαλειώδους επιτυχίας της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Rio. Πέραν του καταρράκτη δηλώσεων  που είχαμε από πλειάδα εκπροσώπων του πολιτικού μας κόσμου για την ‘περήφανη’ κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την 20χρονη Άννα, ακολούθησε κι ένα γαϊτανάκι επίρριψης ευθυνών για τις συνθήκες προπόνησης της στη Δράμα, με τον δήμαρχο κ. Μαμσάκο να βρίσκει αφορμή και να εξαπολύει δριμύ κατηγορώ κατά της κεντρικής διοίκησης. Τι πρωτότυπο!

    mamtsakos

    Ο κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος έφθασε μάλιστα στο σημείο να βάλει τα συνεργεία του Δήμου να γκρεμίσουν την πρόχειρη κατασκευή που χρησιμοποιούσε ως προπονητήριο η Ολυμπιονίκης, κι αυτό λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη μάχη της Άννας στον τελικό των 25 μέτρων στο Rio! Συνόδευσε μάλιστα την απόφασή του αυτή με το απίστευτο επιχείρημα ότι η τοπική Αρχή “όφειλε να καθαρίσει αυτή την ανεπίτρεπτη κατάσταση”. Η κατάσταση άραγε δεν ήταν ‘ανεπίτρεπτη’ όλα αυτά τα χρόνια της σκληρής προετοιμασίας της Άννας; Μήπως τα αντανακλαστικά της δημοτικής Αρχής λειτούργησαν αστραπιαία μόνο στη θέα του χρυσού (μεταλλίου);

    skopovoli dramas

    Έφυγε η παράγκα, θα μπουν κοντέινερ!

    Το πιο αστείο ήταν ότι ο κ. Μαμσάκος στην προσπάθειά του να εξηγήσει την απόφαση της κατεδάφισης, διευκρίνισε ότι πρόθεση του Δήμου είναι να τοποθετήσει στο χώρο ένα ‘κοντέινερ προπονητικού στυλ’, που θα επιτρέψει στην 20χρονη πρωταθλήτρια και σε άλλους αθλητές να εκπαιδεύονται υπό καλύτερες συνθήκες!

    drama skopovolisdrama skopovolis2drama skopovolis3drama skopovolis4

    Οι οικογένεια της Αννας κατήγγειλε την κατεδάφιση του αυτοσχέδιου σκοπευτηρίου, όμως ο κ. Μαμσάκος υποστήριξε ότι ο δήμος είχε συνεννοηθεί με τον πατέρα και προπονητή της, Τάσο Κορακάκη, πριν καν την έναρξη των Αγώνων του Rio. «Πες τα Τάσο …όλα να τα πεις …να πεις για το νταμάρι και την παράγκα, που έκανε προπόνηση… Δεν το ξέρει, ο Τάσος, ότι το πρωί την γκρεμίσανε…», ξέσπασε η μάνα της 20χρονης λίγο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, εκφράζοντας το μεγάλο της παράπονο για τη μηδενική υποστήριξη και προβολή της προσπάθειας της πρωταθλήτριας μέχρι την κατάκτηση της κορυφής των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Ο δήμαρχος Δράμας, πάντως, βρήκε λαμπρή ευκαιρία και επιτέθηκε στην κεντρική κυβέρνηση για την απουσία της σε ό,τι αφορά τη στήριξη των αθλητών, δίχως να παραλείψει να υπογραμμίσει πως η τοπική αυτοδιοίκηση, με τα περιορισμένα μέσα που διαθέτει, προσπαθεί να καλύψει το κενό. Και η μάχη των σφετεριστών της στήριξης στη Χρυσή Ολυμπιονίκη καλά κρατεί, κατόπιν εορτής βεβαίως!

     

     Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/o-sirizaleioti-iaristiaineretsinia-o-tsipras-leioti-tametallia-masgemizouniperifania-tiapo-ta-dioischii/66798

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ