ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση στους δημοσκόπους εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Ο κ. Βελόπουλος τόνισε αρχικά πως «ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Λυπάμαι τους δημοσκόπους, ανεχόμαστε μια κατάσταση που πρόδηλα δεν είναι δημοκρατική.
Η Ελληνική Λύση είναι πολύ δυνατή για να πεθάνει».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σέρρες: Προσωρινά κρατούμενος ο 56χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 78χρονη κατάκοιτη θεία του
- Έξι στα δέκα νοικοκυριά δηλώνουν ότι το μηνιαίο τους εισόδημα δεν επαρκεί
- Υπερταμείο: Έργα – ορόσημα το 2026 σε ΔΕΘ, λιμάνια, Εγνατία και υγεία
- Η ΕΕ προτίθεται να προσφέρει στις ΗΠΑ στρατηγική συνεργασία στα κρίσιμα ορυκτά για τον περιορισμό της Κίνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.