ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο διακεκριμένος ακαδημαϊκός Νίκος Αλιβιζάτος μετά την απόφαση – μπλόκο του Αρείου Πάγου στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Αλιβιζάτος αποκάλυψε ότι είχε ξεκινήσει πρωτοβουλία για να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο κοινό υπόμνημα κατά του κόμματος Κασιδιάρη, η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο, το «σχέδιό» του δεν προχώρησε, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να συμμετέχει.
«Είναι προφανές ότι εάν αύριο ο κ. Κασιδιάρης κάνει μία δήλωση μέσα από τη φυλακή και καλέσει τους ανθρώπους του να ψηφίσουν τον Κανελλόπουλο τίποτα δεν μπορεί να γίνει για να εμποδιστεί ο κύριος Κανελλόπουλο. Αυτό έχει τελειώσει. Επαναλαμβάνω με τη μεγαλύτερη δυνατή έμφαση: ένας φασίστας μπορεί να είναι υποψήφιος» σχολίασε ο κ. Αλιβιζάτος.
Διαβάστε επίσης:
Άκης Σκέρτσος: Πλήρης δικαίωση της κυβέρνησης για το μπλόκο στον Κασιδιάρη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Διόρθωση σε ΕΤΕ, Eurobank, Τιτάν, κρατάει τα 47 ευρώ η Metlen, κοιτάζει τα υψηλά της η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Ισραήλ–Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα εν μέσω των ειρηνευτικών συνομιλιών στη Ρώμη
- KPMG: Η παγκόσμια αγορά PE επιδεικνύει ανθεκτικότητα με επενδύσεις άνω του $1 τρισ. το πρώτο εξάμηνο του 2026
- ΔΕΗ: Στα 335 εκ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο – Επιβεβαιώνει τις προοπτικές για το 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.