ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε πως έχουν εγκριθεί 803 αιτήσεις που αφορούν την αποζημίωση των πλημμυροπαθών στη Δυτική Αττική, συνολικής δαπάνης 3.532.500 ευρώ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει ελεγχθεί το 80% των αιτήσεων που έχουν καταθέσει πλημμυροπαθείς πολίτες της Δυτικής Αττικής, προκειμένου να λάβουν το έκτακτο επίδομα των 5.000 ευρώ. Από το σύνολο των 1.164 αιτήσεων που εξετάστηκαν μέχρι σήμερα, έχουν εγκριθεί 803 αιτήσεις και εκταμιευτεί ισάριθμα επιδόματα των 5 χιλιάδων ευρώ, ενώ έχουν απορριφθεί 249 αιτήσεις και 112 συμπληρωματικές αιτήσεις.
Το υπουργείο Μεταφορών δηλώνει πως η εξέταση των υπόλοιπων αιτήσεων θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου να αποδοθεί άμεσα και σε αυτούς τους δικαιούχους το έκτακτο επίδομα των 5000 χιλιάδων ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκλεψαν το όπλο υπαστυνόμου της φρουράς του Κωστή Χατζηδάκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκίνησαν τα πρώτα έκτακτα επιδόματα στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Intralot και τα μυστήρια της Intracom, τι συμβαίνει με την Βιοχάλκο, o Πιέρ «έκοψε» τον υπερ-Τειρεσία, γιατί λιποθύμησε ο Γιάννος ο Α’ και η αλησμόνητη περιπέτεια της Νιάρχου με την τζαμπατζού δημοσιογράφο
- Bentley Residences στο Μαϊάμι: καθορίζοντας νέους ορίζοντες για τις κατοικίες υψηλών προδιαγραφών
- Startups: Ποιες εταιρείες «σήκωσαν» τα περισσότερα κεφάλαια το πρώτο μισό του 2025
- Η Μέρκελ πίσω από τις γραμμές: Δεν φώναξε ποτέ — τα είπε όλα με υπονοούμενα
