• What's happening

    Δεν μπορούν να το χωνέψουν στην Αυγή των ροζ πρωτοσέλιδων : “Ευτυχώς δεν κυβερνούν δικαστές”

    • NewsRoom


    Απροκάλυπτη και πρωτοφανή στα χρονικά επίθεση στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε η φιλοκυβερνητική  Αυγή. Η εφημερίδα κάνει λόγο για «πρωτοφανή πολιτική απόφαση του ΣτΕ που επαναφέρει το καθεστώς ανομίας στον τηλεοπτικό χώρο», σε πρωτοσέλιδό με τίτλο «Ευτυχώς, δεν κυβερνούν οι δικαστές».

    Η Αυγή, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ, αναφέρει πως «την τυφλή-μετωπική σύγκρουση με την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία επέλεξε η πλειοψηφία (14-11) του ΣτΕ με την πρωτοφανή ως προς την απολυτότητα και την αυταρχικότητα απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών».

    «Η πλειοψηφία που όπως παρατήρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη έκρινε συνταγματικά τα Μνημόνια, το λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση και τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος με το PSI, απεφάνθη ότι η αρμοδιότητα αδειοδότησης ανήκει στο ΕΣΡ και όχι στον υπουργό, ευθυγραμμιζόμενη – κατ’ αυτό τον τρόπο – πλήρως με τη ΝΔ, το σύστημα Σαμαρά-Βενιζέλου και τους χρεωκοπημένους καναλάρχες» συνεχίζει την επίθεση κατά των δικαστών η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της.

    augi

    Στο φως όλη η ροζ αλληλογραφία του δικαστή του ΣτΕ από την Αυγή

    Λίγες ημέρες πριν, η εφημερίδα είχε βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο, εξαιτίας της πρωτοσέλιδης δημοσιοποίησης των στοιχείων του δικαστή του Συμβουλίου της Επικρατείας και της αλληλογραφίας του. Η απόφαση του διευθυντή της Αυγής να βγάλει στη φόρα  το όνομα του εν λόγω δικαστικού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ακόμα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Χοντραίνει» το παιχνίδι με τις εμετικές διαρροές για το δικαστή του ΣτΕ – Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το πρωτοσέλιδο της Αυγής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο μεγάλη ήττα Ν. Παππά. Παίρνουν άδειες όλα τα κανάλια. Τι θα κάνουν Μαρινάκης-Σαββίδης; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η πιο βαριά ήττα για την κυβέρνηση ήλθε από τους δικαστές



    ΣΧΟΛΙΑ