• Business

    Εφραίμογλου (ΕΒΕΑ): Ξεκάθαρο το μήνυμα των πολιτών για πολιτική σταθερότητα

    • NewsRoom
    Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (EBEA) Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) και Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

    Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (EBEA), Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) και Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού


    «Αναμένουμε να προχωρήσουν οι διαδικασίες στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ώστε η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και ορίζοντα τετραετίας» σημειώνει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών.

    Η κυρία Εφραίμογλου, αναλυτικά, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Στις εκλογές της 21ης Μαΐου εκφράστηκε με σαφήνεια το αίτημα των πολιτών για πολιτική σταθερότητα και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

    Το μήνυμα της κάλπης ήταν ξεκάθαρο, ακόμη κι αν, λόγω του εκλογικού συστήματος, απαιτείται η διεξαγωγή δεύτερων εκλογών. Αναμένουμε, επομένως, να προχωρήσουν οι διαδικασίες στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ώστε η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και ορίζοντα τετραετίας.

    Μια κυβέρνηση, η οποία θα αξιοποιήσει την εντολή των πολιτών, για να συνεχίσει με ακόμη περισσότερη τόλμη και αποτελεσματικότητα τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος, για να τρέξει ακόμη πιο γρήγορα στον δρόμο της ανάπτυξης».

    Διαβάστε επίσης

    ΕΕ: Τι αποφάσισαν οι 27 για την καταστροφή των απούλητων υφασμάτων

    Optima Bank: Οι επιπτώσεις των εκλογών στις ελληνικές μετοχές



    ΣΧΟΛΙΑ