• Πολιτική

    Βρέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνης σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα-Ποιος κρύβεται από πίσω

    • NewsRoom


    Εκατόν τριάντα πέντε κιλά κοκαΐνης, εντόπισε η δίωξη ναρκωτικών, μετά από ευρεία επιχείρηση, σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος. Συνελήφθη ένας αλλοδαπός, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν 12.000 ευρώ.

    Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής κι ακολούθησε η εισβολή στο πολυτελές διαμέρισμα το οποίο πιθανόν να χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη στην περιοχή της Βάρκιζας.

    Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς το κύκλωμα φέρεται να απαρτίζεται από δεκάδες άτομα. Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στην ασφάλεια για ανάκριση, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ήταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ή κάποιου είδους φύλακας.

    Από την πιθανή ομολογία του αναμένεται να προκύψουν και άλλα στοιχεία, όπως και ονόματα συνεργατών, αλλά και πελατών. Οι αρχές πάντως εικάζουν πως πρόκειται για κύκλωμα που προωθεί ναρκωτικά σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης και εύπορους πελάτες στην Αθήνα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η αξία αυτής της ποσότητας κοκαΐνης πλησιάζει τα 5 εκατ. ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Li Li Shu: Άσπρη σκόνη -ξέξασπρη τυλίγει το Κολωνάκι! Όλα τα ονόματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικηγόρος γνωστής ηθοποιού σπάει τη σιωπή του για το κύκλωμα κοκαΐνης

     



    ΣΧΟΛΙΑ