ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται η κόντρα Γεωργιάδη – ΠΑΣΟΚ: Καλό θα ήταν να διαβάσουν όλα τα επίσημα έγγραφα και όχι μόνον όσα τους εξυπηρετούν
“Καλή θητεία” ευχήθηκε στον Τζέφρι Πάϊατ, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης ενώ σημειώνει ότι περιμένει να συνεχίσουν να συνεργάζονται.
Όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης: “Ο φίλος της Ελλάδος Geoffrey Pyatt έγινε Υφυπουργός Ενέργειας για την ανάπτυξη των Δικτύων. Του ευχόμαστε καλή θητεία ανάλογη και καλύτερη αυτής που είχε στην Αθήνα. Προσδοκώ στην συνέχεια της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασία μας”.
Ο φίλος της Ελλάδος @geoffpyatt έγινε Υφυπουργός Ενέργειας για την ανάπτυξη των Δικτύων. Του ευχόμαστε καλή θητεία ανάλογη και καλύτερη αυτής που είχε στην Αθήνα. Προσδοκώ στην συνέχεια της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας μας pic.twitter.com/Rj2q2zwKZy
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 16, 2022
Διαβάστε επίσης
Σβίγγου: «Υπάρχει διέξοδος στην κρίση μέσα από ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα»
ΣΥΡΙΖΑ: «Είχαμε χρόνια να ακούσουμε έναν τέτοιο αντιδραστικό και διχαστικό λόγο όπως αυτόν του κ. Καιρίδη»
«Μύλος» στην Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές – Ακραία ένταση μεταξύ βουλευτών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Under Armour: Πρόβλεψη για πτώση εσόδων λόγω χαμηλής ζήτησης σε βασικές περιοχές
- ΗΠΑ: Απροσδόκητη απώλεια 23.000 θέσεων εργασίας τον Ιούλιο – Στο 4,1% η ανεργία
- ΑΔΜΗΕ: Αύξησε τη short θέση το Qube σε 0,90%
- EFA GROUP: Στρατηγική επένδυση στη Fractal για την ανάπτυξη προηγμένων αμυντικών τεχνολογιών σε Ελλάδα και Κύπρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.