• Πολιτική

    Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη απόψε στον Alpha

    • NewsRoom

    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης


    Από το Μέγαρο Μαξίμου θα «βγει» σήμερα, Πέμπτη, στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ενώ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα δώσει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του δελτίου, Αντώνη Σρόιτερ.

    Ο πρωθυπουργός θα ανοίξει τα χαρτιά του για όλα τα θέματα που αφορούν στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική.

    Συγκεκριμένα, μιλάει για τις επόμενες κινήσεις του απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα. Παράλληλα, αποτιμά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και αποκαλύπτει τι διεμήνυσε στον Λευκό Οίκο σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις.

    Επίσης, στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ερωτηθεί για την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τα σχέδιά του για την οικονομία.

    Η συνέντευξη που παραχωρεί ο πρωθυπουργός στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ θα ολοκληρωθεί λίγο πριν αρχίσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα μεταδοθεί εκτός στούντιο, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, με ζωντανή σύνδεση από τον χώρο τον οποίο χρησιμοποιούν όλοι οι δημοσιογράφοι όταν κάνουν ζωντανές συνδέσεις από το Μαξίμου.

    Από εκεί ο Αντώνης Σρόιτερ θα προλογίσει τη συνέντευξη που θα ακολουθήσει και κατόπιν θα παρουσιάσει την ειδησεογραφία της ημέρας και θα μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας.



    ΣΧΟΛΙΑ