ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε παρέμβαση του στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, που είναι σε εξέλιξη στις Βρυξελλες, σχετικά με την ενέργεια ο Πρωθυπουργός, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, τόνισε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για πιο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και για την μεταρρύθμιση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.
Τόνισε ότι προκειμένου να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, είναι κρίσιμα τα δίκτυα- “η ραχοκοκαλιά της ενεργειακής μετάβασης”, όπως τα χαρακτήρισε- και η επένδυση σε αυτά.
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής – Στην ατζέντα οικονομία και ενέργεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Άνοδος 1% για τον DAX μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν – Οι πετρελαϊκές πίεσαν τον FTSE 100
- Δημοσκόπηση ALCO: Μισή μονάδα πάνω η ΝΔ στο 23,3% στην πρόθεση ψήφου, με 14,2% η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, στο 10,3% ΠΑΣΟΚ
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αστυνομικός μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
- Scope: Η ευρωζώνη παρουσιάζει όλο και μεγαλύτερη σύγκλιση στις αξιολογήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.