• Top Stories

    Δολοφονία Στεφανάκου: Το «μοιραίο» λάθος του βαρυποινίτη – Οι ύποπτοι της ΕΛ.ΑΣ (pics)

    • NewsRoom
    Στεφανάκος


    Στις καθημερινές κινήσεις και συνήθειες του Βασίλη Στεφανάκου ψάχνουν οι άνθρωποι των Ανθρωποκτονιών τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της εκτέλεσης του 58χρονου.

    Όπως αναφέρεται από κύκλους της Αστυνομίας, οι έρευνες δεν επικεντρώνονται μόνο σε προφανείς περιπτώσεις ανοικτών λογαριασμών που είχε ο Στεφανάκος με ανθρώπους της νύχτας. Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών έχουν εστιάσει στον κύκλο των τελευταίων επαγγελματικών κινήσεων του 58χρονου αλλά και στον κόσμο του λαθρεμπορίου καυσίμων και τσιγάρων ενώ το ενδεχόμενο τα νέα επαγγελματικά του ανοίγματα να ενόχλησαν κάποιους δεν αποκλείεται.

    Ο άνθρωπος που πλήρωσε το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου στην αθηναϊκή νύχτα και ανέθεσε σε «επαγγελματική ομάδα» την εκτέλεση του, είχε πληροφόρηση και γνώριζε λεπτομέρειες κυρίως για τις μετακινήσεις, τις ώρες αλλά και τις περιπτώσεις που ο πάλαι ποτέ αρχηγός της «Greek Mafia» δεν συνοδευόταν από τους δυο σωματοφύλακες του.

    Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ και άδειασαν στο σώμα του 58χρονου το γεμιστήρα με τις 29 σφαίρες γιατί γνώριζαν ότι η μαύρη BMW που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ήταν θωρακισμένη και ήθελαν να είναι 100% σίγουροι ότι θα τον βγάλουν από τη μέση. Παράλληλα, έχουν ανοίξει όλες οι παλιές δικογραφίες προκειμένου να δουν με ποια άτομα είχε «πόλεμο» ο Στεφανάκος και δεν αποκλείεται τα πρόσωπα αυτά να κληθούν για κατάθεση στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία Στεφανάκου – Φωτογραφίες και video από το σημείο της επίθεσης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλης Στεφανάκος στο VICE το 2014: Ο Βλαστός είναι καλύτερο παιδί από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν ο Τσοχατζόπουλος είχε πέσει θύμα επίθεσης από τον Στεφανάκο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η ΕΣΗΕΑ: Ζητά εξηγήσεις από Τόσκα για ξυλοδαρμούς εργαζομένων που κάλυπταν τη δολοφονία Στεφανάκου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στεφανάκος: Η τελευταία και προφητική ανάρτηση στο facebook λίγες ημέρες πριν τον γαζώσουν με 22 σφαίρες



    ΣΧΟΛΙΑ