ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δολοφονική επίθεση με θύμα τον Βασίλη Στεφανάκο, 57 ετών, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στο χώρο της νύχτας τις τελευταίες δεκαετίες, σημειώθηκε πριν από λίγο στη Λεωφόρο Αθηνών 302 στο Χαϊδάρι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, λευκού χρώματος, προσέγγισαν το αυτοκίνητο του 57χρονου και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.
Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φύλακες, όπου εξέτισε πολυετή ποινή για σωρεία εγκληματικών ενεργειών, ενώ το όνομά του είχε συνδεθεί με τη λεγόμενη «ελληνική μαφία» και είχε καταδικαστεί για λαθρεμπόριο, προστασία και άλλες εγκληματικές πράξεις.
Το σημείο της δολοφονίας έχει αποκλειστεί από την αστυνομία ενώ έχει μεταβεί κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής που ερευνά την υπόθεση. Ταυτόχρονα γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο της επίθεσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Κυρανάκη με Σαλβίνι και Ferrovie dello Stato Italiane – Τι θα γίνει με τον σιδηρόδρομο
- Παπασταύρου – Τσάφος στις εγκαταστάσεις της Chevron – Στρατηγικές επαφές σήμερα με ExxonMobil και Cheniere Energy
- Αιγάλεω: Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα σε ψητοπωλείο
- Football Party για την τελευταία αγωνιστική της Super League με super δώρα και εκπλήξεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ
