ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Αθηναίων διασταύρωσαν το βράδυ της Τετάρτης για πρώτη φορά «τα ξίφη τους», σε ένα debate με συντονίστρια τη Μαργαρίτα Πουρνάρα, στην αλυσίδα πολιτισμού Ianos, Σταδίου 24.
Οι Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Ηλιόπουλος, Κώστας Μπακογιάννης και Νίκος Σοφιανός, κλήθηκαν να δώσουν τις απαντήσεις τους σε πέντε θεματικές: 1. Καθαριότητα 2. Ασφάλεια 3. Οικονομική χρηματοδότηση και αρμοδιότητες 4. Μεταναστευτικό ζήτημα 5. Ναρκωτικά.
Οι ερωτήσεις ήταν κοινές για όλους και υπήρχε καταμέτρηση στον χρόνο των απαντήσεων.
Δείτε το video από το πρώτο debate των 4 υποψηφίων για τον Δήμο Αθηναίων :
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Clawback: Στο επίκεντρο της ΠΕΦ οι υποχρεωτικές επιστροφές, στα 200 εκατ. ευρώ το επενδυτικό κίνητρο
- Σπίτι μου 3: Ερχονται δύο βελτιώσεις για όσους θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι
- Πολεοδομίες: Στο τραπέζι η προαιρετική συνένωσή τους – «Ειλημμένη η απόφαση Μητσοτάκη» για το κτηματολόγιο
- Τα 70 της Motor Oil, η αγωνία του Φέσσα, το σκάκι των Βαρδινογιάννη- Εξάρχου, τι συμβαίνει με Κόκκαλη και Intracom, τα εξώδικα για την Φουσέκη και ποιος είναι ο Ορέστης Μακρής του ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.