• Πολιτική

    Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού: «Ρεύμα νίκης» για Δημήτρη Γαλάνη, κινήσεις πανικού από τους αντιπάλους

    • NewsRoom
    Δ. Γαλάνης και Φ. Χατζηαθανασιάδου

    Η δημόσια στήριξη της Φαίνης Χατζηαθανασιάδου στον Δημήτρη Γαλάνη έχει γείρει την πλάστιγγα των εκλογών


    Σε πανικό, που οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και έναν «βρόμικο» πόλεμο που δεν συνάδει με τις αρχές της Αυτοδιοίκησης, αλλά και τον χαρακτήρα του δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, βρίσκεται η παράταξη που εξελέγη δεύτερη την περασμένη Κυριακή.

    Ενδεχομένως και το ρεύμα νίκης που έχει ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος την πρώτη Κυριακή πήρε την πρωτιά με ποσοστό 38,91%, να οδηγεί σε κακές επιλογές τον δεύτερο, Χ. Μπονάτσο, ο οποίος πήρε ποσοστό 30,80% και βρίσκεται πολύ πίσω και στις τελευταίες μετρήσεις που υπάρχουν για το τελικό αποτέλεσμα.

    Η απόφαση της Φ. Χατζηαθανασιάδου, επικεφαλής της παράταξης Πράξη, ο οποία αναδείχθηκε τρίτη με ένα καλό ποσοστό, 17,57%, να στηρίξει τον Δημήτρη Γαλάνη, προκάλεσε πανικό στον κ. Μπονάτσο και τους υποψήφιούς του.

    Ο τελευταίος μάλιστα, υπό αυτό το κλίμα πανικού μίλησε για «πειρατικές» τακτικές και για εκβιασμούς, όμως, μαθαίνουμε ότι συγκεκριμένοι εκβιασμοί και ανεπίτρεπτες πιέσεις υπήρξαν από την παράταξή του σε δημοτικούς συμβούλους και υποψήφιους των άλλων παρατάξεων προκειμένου να μην στηρίξουν τον νυν δήμαρχο.

    Ωστόσο, καλά γνωρίζοντες τα δεδομένα του δήμου κάνουν λόγο για «άσφαιρα πυρά», μιας και το ρεύμα νίκης που φαίνεται να έχει ο κ. Γαλάνης δύσκολα ανακόπτεται από τις σπασμωδικές κινήσεις κι από ένα ιδιότυπο… αυτοδιοικητικό bullying της παράταξης που ήρθε δεύτερη την περασμένη Κυριακή.

    Αλλωστε, στον δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, όπως και σε πολλούς δήμους της Ελλάδας, ο μόνος «εχθρός» είναι η αποχή γι’ αυτό και οι εκκλήσεις να σπεύσουν να ψηφίσουν οι πολίτες.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Φιλοθέη – Ψυχικό: Στήριξη Φαίνης Χατζηαθανασιάδου σε Δημήτρη Γαλάνη ενόψει β’ γύρου

    Ο Δημήτρης Γαλάνης φαβορί για το Ψυχικό, το ναι του Σκυλακάκη σε Στάσση και Κόπι, ο Καμπουρίδης και η μάχη με την DCI και τι θα κάνει ο Πολίτης με την σύμβαση της Αττικής οδού



    ΣΧΟΛΙΑ