Πολιτική

Διαψεύδει τον καβγά με την Γεροβασίλη η Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια

  • NewsRoom

Η κα. Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια με την Όλγα Γεροβασίλη και τον Βασίλη Τσίρκα


Για «σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ενταγμένο στην «παραπολιτική» των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών» κάνει λόγο, με ανάρτηση της στο Facebook, η Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Αναγέννηση» Άρτας, απαντώντας στα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε καβγά που είχε με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως αναφέρει η κα. Ταπραντζή-Κοίλια, «Το εκλογικό αποτέλεσμα, και την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, αποτελεί για εμάς μια ουσιαστική αυτοδιοικητική νίκη. Εκεί ακριβώς στοχεύει όλη αυτή η επίθεση, που με σενάριο επιστημονικής φαντασίας αρθρώνεται εναντίον όλων μας. Η απλή, λοιπόν, αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν εκφράστηκε καμιά κριτική, ούτε δυσαρέσκεια στο πρόσωπο της Υπουργού κας Γεροβασίλη, η οποία μαζί με τον βουλευτή κ. Τσίρκα, στάθηκαν δίπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια. Υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο, χωρίς την παρουσία εκλεγμένων πολιτικών προσώπων, με μια υποψήφια σύμβουλο, συχνό αποτέλεσμα αυτοδιοικητικής διαδικασίας».

«Όσο, λοιπόν, και η παραπληροφόρηση να προσπαθεί, δεν θα μπορέσει να σβήσει το εξαιρετικό και αισιόδοξο κλίμα, που επικράτησε όλο το βράδυ των εκλογών, και που με σαφήνεια καταγράφηκε σε απευθείας μετάδοση με εικόνα από το τοπικό κανάλι και από άλλα μέσα τοπικής επικοινωνίας. Με αυτή την απλή λογική, κι επειδή στην ζωή το να αποδεικνύεις ότι «δεν είσαι ελέφαντας» είναι μια μάχη που δεν αξίζει να ακολουθήσεις, μένουμε στην πολιτική ουσία, ότι και στους δύο γύρους των εκλογών καταγράφηκε η ισχυρή αυτοδιοικητική παρέμβαση που άγγιξε το 41% του εκλογικού σώματος. Προχωρούμε μπροστά!», συμπληρώνει η κα. Ταπραντζή-Κοίλια.

Δείτε την ανάρτηση


ΣΧΟΛΙΑ