ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δένδιας από ΗΠΑ: «Γόνιμες συζητήσεις» για το ελληνικό οικοσύστημα αμυντικής καινοτομίας για το «Ατζέντα 2030»
«Η συνεργασία μου με τον πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προσερχόμενος στο Συμβούλιο των αρμόδιων Υπουργών στις Βρυξέλλες.
Προσέθεσε ότι «έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο».
«Με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως, όσον αφορά στην υπόθεση των παρακολουθήσεων», επισήμανε ο κ. Δένδιας.
Ειδικότερα, ο Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε: «Σήμερα θα συζητήσουμε για την Ουκρανία, τα Δυτικά Βαλκάνια και την Αφρική, την Κεντρική Αφρική, θέματα εξαιρετικά σημαντικά για την ΕΕ. Θα ήθελα, όμως, επιπλέον να πω ότι η συνεργασία μου με τον Πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη. Έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο. Από εκεί και πέρα δε, με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως».
Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αντεπίθεση για τις παρακολουθήσεις με όπλο τη Δικαιοσύνη και το Κοινοβούλιο
Μητσοτάκης για έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Η Ελλάδα καταδικάζει κάθε μορφή τρομοκρατίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση MRB: Το 75,9% των αναποφάσιστων θέλει νέο κόμμα – Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε 13 τρομοκράτες της Χαμάς στον Λίβανο
- Η G-20 ζητά την προστασία κρίσιμων ορυκτών παρά την απουσία των ΗΠΑ και του Σι Τζινπίνγκ
- Οι επόμενες κινήσεις του ΟΔΔΗΧ για το ελληνικό χρέος – Πώς θα μειωθεί κάτω από το 140% του ΑΕΠ