ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα 45 λεπτά της Κοβέσι με τον Φλωρίδη, ο αδυνατισμένος Νότης και η γκρίνια, η μάχη των Προσφυγικών και ο άγνωστος οδηγός της Τζάγκουαρ
Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε, σήμερα, το στρατόπεδο «Οπλαρχηγού Θεόδωρου Ζιάκα», στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου Θεσσαλονίκης.
Με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο κ. Δένδιας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το στρατόπεδο «παραμένει ανενεργό από το 2006».
Επισκέφθηκα στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου Θεσσαλονίκης το Στρατόπεδο «Οπλαρχηγού Θεόδωρου Ζιάκα», το οποίο παραμένει ανενεργό από το 2006.
Σχεδιάζουμε την αξιοποίηση της έκτασής του για την ανέγερση πρότυπου οικισμού, όπως αυτοί που ήδη κατασκευάζονται από το Υπουργείο Εθνικής… pic.twitter.com/68a338XeTE
— Nikos Dendias (@NikosDendias) September 2, 2025
«Σχεδιάζουμε», τόνισε, «την αξιοποίηση της έκτασής του για την ανέγερση πρότυπου οικισμού, όπως αυτοί που ήδη κατασκευάζονται από το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, στο πλαίσιο του Οικιστικού Προγράμματος για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων».
Διαβάστε επίσης:
Αποκαλύψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι εντοπίστηκαν και τι ποσά εμπλέκονται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου «Μουντιάλ εμπιστευτικό» του Νίκου Μποζιονέλου
- Maria Sferruzza: Ο ΔΕΣΦΑ είναι κατάλληλα τοποθετημένος να αυξήσει τις εξαγωγές φυσικού αερίου, με στόχο τον διπλασιασμό τους
- Υπουργείο Οικονομικών: Το Δημόσιο θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ της ΔΕΗ
- Αναστάσιος Μάνος (ΔΕΔΔΗΕ): Στόχος οι εγκαταστημένοι έξυπνοι μετρητές να φτάσουν τους 2,2 εκατ. έως το τέλος του έτους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.