ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην διάψευση των πληροφοριών που τον ήθελαν να αποχωρεί από την πολιτική, προχώρησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης με ανακοίνωσή του.
«Στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο δεν υπήρξε καμία συζήτηση ή δήλωση περί αποχώρησης του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη από την ενεργό πολιτική. Τα όσα σχετικά αναφέρονται σε ιστοσελίδες αποτελούν μυθεύματα», αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη πρόθεση ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ως υποψήφιος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας