Πλήθος κόσμου βρέθηκε από το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, στην Παναγή Κυριακού, προκειμένου να ευχηθεί στον πρώην πρωθυπουργό για την ονομαστική του εορτή.
Φυσικά, ανάμεσά τους βρέθηκαν και πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Νικήτας Κακλαμάνης, οΓιώργος Βλάχος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Θανάσης Μπούρας, κ.ά. Αλλά και πρώην βουλευτές, όπως ο Γιάννης Παπαθανασίου, ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Απόστολος Κράτσας, η Ρόδη Κράτσα, ο Κώστας Μαρκόπουλος και πολιτικά στελέχη όπως ο Δήμαρχος Γλυφάδας και πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου.
Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ένα σύντομο πέρασμα από εκεί έκανε και ο Ευάγγελος Αντώναρος, ενώ τηλεφωνικά ευχήθηκαν στον Κώστα Καραμανλή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Ντόρα Μπακογιάννη και άλλοι πολλοί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ: Οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο δεν χρησιμοποιούνται από αμερικανικά βομβαρδιστικά
- Instant Win από την Allwyn: Κέρδη μέχρι €500 στη στιγμή σε χιλιάδες τυχερούς με δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα
- Noval: Στα 37,8 εκατ. ευρώ τα έσοδα από μισθώματα ακινήτων – Πρόταση για μέρισμα 0,07 ευρώ ανά μετοχή
- Σάντσεθ: «Όχι» στη χρήση των βάσεων στην Ισπανία από αμερικανικά αεροσκάφη κατά του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.