array(0) {
}
        
    
Menu
-0.5%
Τζίρος: 178.96 εκατ.

Ποιο είναι το θηριώδες αμερικάνικο fund Eaton Vance που μπήκε στην ΑΚΤΩΡ

Δημήτρης Τσαμάκης. Πρόεδρος ΕΕΤΤ
Comments

Θυμάστε εκείνη την αμερικάνικη διαφήμιση- του Τζακ Ντάνιελς- όπου κάτι τύποι με καουμπόικα καπέλα,  εμφανέστατα βαριεστημένοι αράζουν εδώ κι εκεί καπνίζοντας – και παίζουν και κανένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα;  Η διαφήμιση λέει ότι περιμένουν να ωριμάσει το ουίσκι που έχουν στα βαρέλια τους , οπότε έχουν όλο το χρόνο δικό τους... Κάπως έτσι είναι και η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Κινείται με ρυθμούς Αμερικανών ουισκοπαραγωγών λες κι έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή της – μόνο που η χώρα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και θα πρέπει να …ξυπνήσουν.

Σήμερα οι δημοσιογράφοι που πήγαν στην συνέντευξη τύπου του ΟΤΕ έμαθαν εκπληκτικά πράγματα. Για παράδειγμα ότι η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) δεν επιτρέπει τον υγιή ανταγωνισμό και δημιουργεί εμπόδια στις σημαντικές επενδύσεις που υλοποιεί και δρομολογεί ο Οργανισμός.

Ότι στην ΕΕΤΤ (πρόεδρος Δημήτρης Τσαμάκης) εκκρεμούν συνολικά 425 εγκρίσεις και οι οποίες αφορούν σε προγράμματα και τιμολογιακά πακέτα, με το μέσο όρο για τη χορήγηση εγκρίσεων να φθάνει τους τέσσερις μήνες.

Για παράδειγμα κάποια εταιρία ζητάει κάποιες εγκρίσεις για χριστουγεννιάτικα πακέτα και δίνεται το Πάσχα.

Σαν το Ουίσκι δηλαδή. Οι καουμπόηδες της Επιτροπής με καουμπόικα καπέλα,  εμφανέστατα βαριεστημένοι αράζουν εδώ κι εκεί καπνίζοντας – και παίζουν και κανένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα!!! Μόνο που δεν περιμένουν να ωριμάσει το ουίσκι αλλά για να ωριμάσουν τα χριστουγεννιάτικα πακέτα.

Επί της ουσίας η ΕΕΤΤ αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη. Και φυσικά επικεφαλής της ΕΕΤΤ είναι ένας καθηγητής στο Πολυτεχνείο. Λέγεται Δημήτρης  Τσαμάκης. Δεν ξέρω εάν έκανε καλά την δουλειά του ως καθηγητής. Σημασία έχει ότι ως πρόεδρος της ΕΕΤΤ μάλλον έχει αποτύχει.

ΥΓ: Φαντάζομαι ότι αρκετοί από εσάς γνωρίζουν την φαρμακερή ρήση του Όττο Φον Μπίσμαρκ, «Καθηγητές τρεις κι εχάθη η πατρίς!» (Drei Professoren, Vaterland verloren). Στην περίπτωση μας όμως φαίνεται ότι χρειάζεται μόνο ένας.

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΕΤΤ: Επιθεώρηση για την ανάπτυξη των δικτύων οπτικών ινών
Fiber to the Home: Τι σηματοδοτεί η απόφαση της Κομισιόν για τις τιμές χονδρικής – Το σχέδιο του ΟΤΕ και οι εκπτώσεις
Και μέσω του gov.gr οι καταγγελίες στην ΕΕΤΤ για παραβιάσεις από πολύ μεγάλες πλατφόρμες – Δείτε παραδείγματα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιο είναι το θηριώδες αμερικάνικο fund Eaton Vance που μπήκε στην ΑΚΤΩΡ
Χάρης Παμπούκης για τον Γιάννη Παράσχη: Υπόδειγμα σύγχρονου μάνατζερ
Μαρία Ρίτα Γκάλλι (ΔΕΣΦΑ): Επενδύσεις 600 εκ. το 2026- Αναμένουμε το νόμο για το CCS
Σούπερ μάρκετ: Στα 10,5 δισ. ευρώ ο τζίρος στο εννεάμηνο
Mark Court: Ο ένας και μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που δίνει την πινελιά του σε κάθε Rolls-Royce
ΕΛΤΑ: Η υποκρισία της σύγκρουσης
ΑΔΜΗΕ: Το rebranding και τα τρία σενάρια για την αύξηση κεφαλαίου
Η κίνηση-ματ Εξάρχου για το LNG και η επένδυση 1 δισ. για την αγορά 4 πλοίων μεταφοράς αερίου
Instacar: Προχωράει σε ΑΜΚ – Αύξηση εσόδων και νέες επενδύσεις
«Αυτοκράτωρ» Σκλήκας: Αύξησε τον μισθό του κι αγόρασε έπιπλα την ώρα που βουλιάζουν τα ΕΛΤΑ