Menu
1.57%
Τζίρος: 341.66 εκατ.

Χαϊδεμένος: Κέρδη €824.816 έναντι ζημιών και €11,22 εκατ. τζίρο το α΄ εξάμηνο

Θεματοφύλακες του Συντάγματος
Comments

Μια νέα «παρενέργεια» από τους αρνητές του εμβολιασμού διαδίδεται επικίνδυνα και όλοι πλέον απορούμε για την κακή χρήση της δημοκρατίας και των νόμων σε βάρος της κοινωνίας.

Δε γνωρίζουμε τις νομικές πολυπλοκότητες και διαδικασίες αλλά η πολιτεία οφείλει άμεσα να επέμβει και να προστατεύει νομικά όλους εκείνους τους εκπαιδευτικούς που επειδή τηρούν τους νόμους, βρίσκονται «κατηγορούμενοι» από τραμπούκους που αυτοαποκαλούνται «θεματοφύλακες του Συντάγματος», τους απαγάγουν και τους τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα για … εσχάτη προδοσία.

Αυτή η αθλιότητα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και να ληφθούν επιτέλους μέτρα εναντίον όλων εκείνων που τρομοκρατούν ή ασκούν βία στους εκπαιδευτικούς. Κάποτε πρέπει να τιμωρούνται αυτοί που δρουν εναντίον του κοινωνικού συνόλου. Δεν γίνεται να ταλαιπωρείται πάντα ο ευσυνείδητος πολίτης, αυτός που τηρεί τους νομούς. Είναι ντροπή και δεν είναι ανεκτό!

Δεν είναι δυνατόν, οι εκπαιδευτικοί, αλλά και όσοι καλούνται να εφαρμόσουν τους υγειονομικούς νόμους, να είναι έκθετοι απέναντι σε αντιδημοκρατικές οργανωμένες ομάδες «ψεκασμένων». Δεν έχει σημασία αν τα φαινόμενα είναι μεμονωμένα.

Απλά, δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε άφρονες να στέλνουν παράνομα τα παιδιά τους δίχως μάσκα και self tests στα σχολεία και να σέρνουν δια της βίας εκπαιδευτικούς στα αστυνομικά τμήματα για … «εσχάτη προδοσία»! Ούτε να απειλούν τους γιατρούς απαγορεύοντας ή υποβάλλοντας θεραπείες!

Το πιο τρομακτικό είναι ότι η στοχοποίηση ανθρώπων για «εσχάτη προδοσία» μαρτυρά αρρωστημένη μνησικακία –προφανώς με νομικό υποβολέα. Οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε στην ομαλή και ασφαλή λειτουργία των σχολείων, των νοσοκομείων και όλων των δημόσιων κοινωνικών χώρων. Πριν από όλους, η πολιτεία οφείλει άμεσα να αντιδράσει σε αυτήν τη μόδα των αντιδημοκρατικών, παράνομων επιθέσεων . Δεν μπορεί η κοινωνία να είναι δέσμια μιας παράλογης κατάστασης: να διασύρονται πολίτες επειδή εφαρμόζουν τους νόμους της.

Προφανώς, οι αρνητές δεν έχουν γνώση όλης εκείνης της κατάχρησης των νόμων, καθώς τους γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, ή ακόμα χειρότερα δέχονται συμβουλές από κάποιους … «δικηγόρους». Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι πρόθυμοι δικηγόροι έχουν έτοιμες και διαφημίζουν στο διαδίκτυο, μηνύσεις ή εξώδικα κατά επαγγελματικών ομάδων για να προωθήσουν στους αρνητές, δημιουργώντας όλη αυτήν την ανωμαλία. Είναι θέμα τιμής για τον Δικηγορικό Σύλλογο να παρέμβει.

Κυβέρνηση και Δικαιοσύνη, δεν πρέπει να ανεχτούν την γελοιοποίηση της δημοκρατίας και του νομικού μας συστήματος, καθώς ο νόμος βασίζεται στην κοινή λογική που λέει ότι δεν μπορεί η πολιτεία να επιφορτίζει τους υπάλληλους της να εφαρμόζουν νόμους για τους οποίους μπορούν να προπηλακισθούν, να διασυρθούν, να οδηγηθούν στα αστυνομικά τμήματα.

Περιμένουμε μέτρα και τιμωρίες…

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμπ: Απαγορεύει τα τρανς άτομα και επιστρέφει τους αντιεμβολιαστές στον στρατό
ΝΔ: Ξεκάθαρη θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των αντιεμβολιαστών
Καναδάς: Επιμένουν οι διαδηλωτές κατά των μέτρων της πανδημίας, παραιτήθηκε ο αρχηγός της αστυνομίας στην Οτάβα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα προκλητική δήλωση Ερντογάν: «Στη Ναυμαχία της Πρέβεζας ο Μπαρμπαρόσα μετέτρεψε τη Μεσόγειο σε τουρκική λίμνη»
Ιστορική δημοσιονομική κρίση στην Κολομβία: Βοήθεια από το ΔΝΤ ζητεί η νέα κυβέρνηση – Σκληρά λόγια από τον πρόεδρο
Κεραμέως: Λήξαν το θέμα για το επίδομα ανεργίας – Δεν τίθεται κανένα ζήτημα περικοπής ή χρονικού περιορισμού
Τσίπρας: «Βουλγαρικοί μισθοί, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα»
ΥΠΕΘΟ: Η Κυβέρνηση ανέκαθεν είναι ανοιχτή σε κάθε έλεγχο σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο
Δένδιας σε ΕΕ: «Οι προκλήσεις δεν προέρχονται μόνο από τον Βορρά, αλλά και από τον Νότο»
Ρωσία: «Η Ουκρανία πληρώνει τώρα το τίμημα για τις επιθέσεις της» – Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από νέα πλήγματα
Εγκρίθηκαν τα 5 πρώτα ευρωπαϊκά αμυντικά έργα κοινού ενδιαφέροντος από το Συμβούλιο της ΕΕ – Τι αφορούν
Νέα «βόμβα» Τραμπ για το ντίζελ: Σοβαρό ενδεχόμενο απαγόρευσης των εξαγωγών – «Καμπανάκι» στην Ευρώπη
Στήριξη της κυβέρνησης στον Κάθετο Διάδρομο – Το μήνυμα Μαρινάκη για την ενεργειακή αναβάθμιση της Ελλάδας