array(0) {
}
        
    
Menu
0.78%
Τζίρος: 261.27 εκατ.

Ασπροχώρι Ωρωπού: Μάχη με τις φλόγες σε δύο μέτωπα – Έπεσαν οι άνεμοι, βελτιωμένη η εικόνα

Comments

Μια νέα «παρενέργεια» από τους αρνητές του εμβολιασμού διαδίδεται επικίνδυνα και όλοι πλέον απορούμε για την κακή χρήση της δημοκρατίας και των νόμων σε βάρος της κοινωνίας.

Δε γνωρίζουμε τις νομικές πολυπλοκότητες και διαδικασίες αλλά η πολιτεία οφείλει άμεσα να επέμβει και να προστατεύει νομικά όλους εκείνους τους εκπαιδευτικούς που επειδή τηρούν τους νόμους, βρίσκονται «κατηγορούμενοι» από τραμπούκους που αυτοαποκαλούνται «θεματοφύλακες του Συντάγματος», τους απαγάγουν και τους τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα για … εσχάτη προδοσία.

Αυτή η αθλιότητα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και να ληφθούν επιτέλους μέτρα εναντίον όλων εκείνων που τρομοκρατούν ή ασκούν βία στους εκπαιδευτικούς. Κάποτε πρέπει να τιμωρούνται αυτοί που δρουν εναντίον του κοινωνικού συνόλου. Δεν γίνεται να ταλαιπωρείται πάντα ο ευσυνείδητος πολίτης, αυτός που τηρεί τους νομούς. Είναι ντροπή και δεν είναι ανεκτό!

Δεν είναι δυνατόν, οι εκπαιδευτικοί, αλλά και όσοι καλούνται να εφαρμόσουν τους υγειονομικούς νόμους, να είναι έκθετοι απέναντι σε αντιδημοκρατικές οργανωμένες ομάδες «ψεκασμένων». Δεν έχει σημασία αν τα φαινόμενα είναι μεμονωμένα.

Απλά, δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε άφρονες να στέλνουν παράνομα τα παιδιά τους δίχως μάσκα και self tests στα σχολεία και να σέρνουν δια της βίας εκπαιδευτικούς στα αστυνομικά τμήματα για … «εσχάτη προδοσία»! Ούτε να απειλούν τους γιατρούς απαγορεύοντας ή υποβάλλοντας θεραπείες!

Το πιο τρομακτικό είναι ότι η στοχοποίηση ανθρώπων για «εσχάτη προδοσία» μαρτυρά αρρωστημένη μνησικακία –προφανώς με νομικό υποβολέα. Οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε στην ομαλή και ασφαλή λειτουργία των σχολείων, των νοσοκομείων και όλων των δημόσιων κοινωνικών χώρων. Πριν από όλους, η πολιτεία οφείλει άμεσα να αντιδράσει σε αυτήν τη μόδα των αντιδημοκρατικών, παράνομων επιθέσεων . Δεν μπορεί η κοινωνία να είναι δέσμια μιας παράλογης κατάστασης: να διασύρονται πολίτες επειδή εφαρμόζουν τους νόμους της.

Προφανώς, οι αρνητές δεν έχουν γνώση όλης εκείνης της κατάχρησης των νόμων, καθώς τους γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, ή ακόμα χειρότερα δέχονται συμβουλές από κάποιους … «δικηγόρους». Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι πρόθυμοι δικηγόροι έχουν έτοιμες και διαφημίζουν στο διαδίκτυο, μηνύσεις ή εξώδικα κατά επαγγελματικών ομάδων για να προωθήσουν στους αρνητές, δημιουργώντας όλη αυτήν την ανωμαλία. Είναι θέμα τιμής για τον Δικηγορικό Σύλλογο να παρέμβει.

Κυβέρνηση και Δικαιοσύνη, δεν πρέπει να ανεχτούν την γελοιοποίηση της δημοκρατίας και του νομικού μας συστήματος, καθώς ο νόμος βασίζεται στην κοινή λογική που λέει ότι δεν μπορεί η πολιτεία να επιφορτίζει τους υπάλληλους της να εφαρμόζουν νόμους για τους οποίους μπορούν να προπηλακισθούν, να διασυρθούν, να οδηγηθούν στα αστυνομικά τμήματα.

Περιμένουμε μέτρα και τιμωρίες…

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμπ: Απαγορεύει τα τρανς άτομα και επιστρέφει τους αντιεμβολιαστές στον στρατό
ΝΔ: Ξεκάθαρη θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των αντιεμβολιαστών
Καναδάς: Επιμένουν οι διαδηλωτές κατά των μέτρων της πανδημίας, παραιτήθηκε ο αρχηγός της αστυνομίας στην Οτάβα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παρασκήνιο με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, μοντέλο Έβρου στο μεταναστευτικό, ο καβγάς 3 γαλάζιων βουλευτών και τι τρέχει με το «FILIA»
Η βρεφοκτόνος και οι βοηθοί της
Πόσο κερδισμένη μπορεί να βγει η ΕΕ από τις εμπορικές διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ;
Τραμπ: Ανακοίνωσε δασμούς 50% στις εισαγωγές από τη Βραζιλία
Βουτιά για το πέσο της Χιλής και το ρεάλ της Βραζιλίας λόγω του Τραμπ
Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για την αναστολή ασύλου για προερχόμενους από τη Βόρεια Αφρική
Χαμάς: Συμφώνησε στην απελευθέρωση 10 ομήρων
Υεμένη: Για απαγωγή των ναυτικών του Eternity C κατηγορεί τους Χούθι η αμερικανική πρεσβεία
Τραμπ: Υπόσχεται μείωση δασμών στις αφρικανικές χώρες – Ο πρόεδρος της Γκαμπόν τον κάλεσε να επενδύσει στη χώρα του
Σταϊκούρας: Η δημοσιονομική ευστάθεια θεμέλιο αξιοπιστίας, ανθεκτικότητας, ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής