• Πολιτική

    Χημικά και ένταση στο Μέγαρο Μαξίμου με το ΠΑΜΕ (video)

    • NewsRoom
    ΠΑΜΕ


    Ένταση επικρατεί στη σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κατά των κυβερνητικών ρυθμίσεων για τις απεργίες. Η πορεία πριν λίγο έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου τον δρόμο έκλειναν κλούβες των ΜΑΤ. Οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς τις κλούβες, προσπαθώντας να περάσουν και η αστυνομία τους απώθησε με τη χρήση χημικών.

    https://www.youtube.com/watch?v=OYY09fQu76k

    Λίγο μετά τις 12:30 και στο υπουργείο Εργασίας, μέλη του ΠΑΜΕ, σήκωσαν το ρολό στην είσοδο εισέβαλαν στη στοά του κτιρίου. Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας που βρισκόταν στο κτίριο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός αλλά και διαδηλωτές.

    Τα μέλη του ΠΑΜΕ αντιδρούν στην τροπολογία, που κατέθεσε το βράδυ της Δευτέρας και έπειτα από τις αντιδράσεις των συνδικαλιστικών οργάνων «πήρε» πίσω η κυβέρνηση, με την οποία θα νομοθετήσει τα προαπαιτούμενα που συνδέονται με αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο και με τον τρόπο κήρυξης απεργιών.

    Στη συνέχεια τα μέλη του ΠΑΜΕ έφτασαν έξω από τη Βουλή όπου έγραψαν με κόκκινη μπογιά στο πεζοδρόμιο της Βασιλίσσης Σοφίας «κάτω τα ξερά σας από την απεργία»

    https://www.youtube.com/watch?v=-xO8XsLRKbw

    Ένταση επικράτησε και νωρίτερα στο υπουργείο Εργασίας όταν μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στη στοά που βρίσκεται η είσοδος του υπουργείου Εργασίας σπάζοντας τα στόρια που ήταν κατεβασμένα για λόγους ασφαλείας ενώ κατά την είσοδό τους αφαίρεσαν τα γράμματα που βρίσκονται πάνω από την είσοδο του υπουργείου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γαλλία: Ανταλλαγή πυροβολισμών κοντά στο αεροδρόμιο της Μπαστιά -Ένας νεκρός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσκεψη Ερντογάν: Το πρόγραμμα του Τούρκου προέδρου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξαφνική φουρτούνα στην κυβέρνηση με τα μπρος πίσω σε Εργασιακά. Όλο το παρασκήνιo

    https://www.facebook.com/protothemagr/videos/10155506128317199/



    ΣΧΟΛΙΑ