ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«O πρωθυπουργός υπήρξε σαφής. Είμαστε ανοιχτοί σε συζήτηση με τους αγρότες μέσα στο πλαίσιο, όμως, κάποιων ορίων που προσδιορίζονται από την οικονομία» τόνισε στον ΣΚΑΙ 100,3 ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.
«Μετρήσαμε τι μπορούμε να δώσουμε με βάση τις δυνατότητες της οικονομίας και του προϋπολογισμού. Δεν πρέπει να υποτιμώνται αυτά που δοθήκαν» πρόσθεσε και επανέλαβε πως ότι περίσσευμα υπάρχει στον προϋπολογισμό επιστρέφεται στην κοινωνία με την προϋπόθεση όμως ότι θα κρατήσουμε ένα σταθερό τιμόνι.
«Δεν είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.
Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα στους αγρότες με δυσκολίες διαρθρωτικές στον αγροτικό τομέα εδώ και χρόνια, προσθέτοντας ότι στην Θεσσαλία είναι το μείζον θέμα.
Διαβάστε επίσης:
Αγρότες: Αποφασίζουν σήμερα για τα επόμενα βήματα, προαναγγέλλοντας σκληρή στάση
Γιάννης Μώραλης: Συνάντηση με τον Χρήστο Στυλιανίδη – Τι συζήτησαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Οριακή μεταβολή με άνοδο 0,03% – Μεγαλύτερη άνοδος για ΟΠΑΠ και ΟΛΠ
- Kάμερες στους δρόμους: Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την οδική ασφάλεια – Από τα πρόστιμα η χρηματοδότηση
- Λαβρόφ: Η διεθνής κοινότητα να αναγνωρίσει ως ρωσικές τις ουκρανικές επαρχίες που θέλουμε να προσαρτήσουμε
- ΑΣΕΠ: Νέος διαγωνισμός για 136 προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης
