• Πολιτική

    Χάος στην Αθηνών-Λαμίας λόγω σφοδρής χιονόπτωσης – Δεκάδες εγκλωβισμένα αυτοκίνητα (video)

    • NewsRoom


    Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα της χώρας έχει δημιουργήσει η σφοδρή χιονόπτωση των τελευταίων ωρών και πιο συγκεκριμένα, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Τανάγρας και στο Μαρτίνο. οι οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους καθώς λόγω της ολισθηρότητας έχουν διπλώσει νταλίκες. Στο 122ο χιλιόμετρο, της Νέας Οδού, στο ρεύμα προς Λαμία έχει διπλώσει μια νταλίκα και υπάρχουν επίσης πολλά αυτοκίνητα που έχουν ακινητοποιηθεί.

    – Στο 132ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα έχε ακινητοποιηθεί λεωφορείο και τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ μικρή ταχύτητα.

    – Στην Παλαιά Εθνική Οδό από Λαμία προς Δομοκό η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αλυσίδες.

    Στις 17:00 ανακοινώθηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών

    Μετά το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας λόγω της αδυναμίας μεγάλων φορτηγών να κινηθούν πάνω στο πυκνό στρώμα χιονιού, η Τροχαία ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών στο ρεύμα προς Λαμία.

    Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής, διακόπτεται η κυκλοφορία των ιδιωτικής χρήσης φορτηγών οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Λαμία από το ύψος των διοδίων Αφιδνών.

    https://youtu.be/LKN6NJ-DS30

    Προβλήματα και στην Αχαϊα

    Ισχυρή χιονοθύελλα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στα ορεινά της Αχαΐας. Πολλά οχήματα βρίσκονται ακινητοποιημένα και περιμένουν τα εκχιονιστικά να ανοίξουν το δρόμο.

    Λόγω της κακοκαιρίας, πολλά οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί. Σύμφωνα με το tempo24.gr, ένα λεωφορείο με 34 επιβάτες βρίσκεται ακινητοποιημένο για περισσότερες από δύο ώρες.

    Το λεωφορείο δεν μπορεί να κινηθεί προς τα Καλάβρυτα. Οι εγκλωβισμένοι αναμένεται να μεταφερθούν στην πόλη με 4Χ4 που έχουν ξεκινήσει από τα Καλάβρυτα.

    Παράλληλα, στο δρόμο Πούντας Καλαβρύτων σημειώθηκε σύγκρουση οχημάτων.



    ΣΧΟΛΙΑ