ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ελπίζω το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Γυμνάσιο – Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στην οδό Εθνικής Αμύνης.
Ο κ.Μπουτάρης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μαρία και συνεργάτες του, βρέθηκε το μεσημέρι στο σχολικό συγκρότημα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο πλαίσιο των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Ερωτηθείς σχετικά με τη Θεσσαλονίκη, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα των εκλογών, είπε πως «τη Θεσσαλονίκη τη διαφεντεύει ο δήμαρχος της. Ο δήμαρχος πρέπει να κάνει τις συμμαχίες που απαιτούνται και να διεκδικήσει τα απαραίτητα για την πόλη από όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Ανησυχία για τη δημοκρατία εξέφρασε ο ομοσπονδιακός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ – Ζούμε «διπλή ιστορική καμπή»
- Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ ζητεί άμεσο τερματισμό της κλιμάκωσης των εχθροπραξιών στον Κόλπο
- Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά να μην κατέβει στις εκλογές και να στηρίξει της ΕΛΑΣ του Τσίπρα
- Νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Ανταλλαγή σφοδρών επιθέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν – Νέα χτυπήματα στο Κουβέιτ, στο «έλεος» των drones το Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.