• Πολιτική

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Ξεκινά καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό

    • NewsRoom


    Ηχηρό ενότητας για την επόμενη ημέρα των εκλογών έστειλε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

    Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε πως «ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό, όπου όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για μια νέα Ελλάδα στην οποία θα δούμε ότι ανταμείβονται οι θυσίες του λαού μας».

    «Μία μέρα μακρυά από το ψέμα, την υποκρισία, το μίσος, το κόμπλεξ, το θράσος, το ξεπούλημα της πατρίδας, την εθνική προδοσία, πάρα πολλά δηλαδή τα οποία μας πήγαν πίσω πολύ χρόνια και έχουν χρεώσει κι εμάς και τα παιδιά μας για τα επόμενα χρόνια» πρόσθεσε.

    Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

    «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα. Είναι μια γιορτή για τη Δημοκρατία.

    Ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για τον ελληνικό λαό, μια μέρα μακρυά από το ψέμα, την υποκρισία, το μίσος, το κόμπλεξ, το θράσος, το ξεπούλημα της πατρίδας, την εθνική προδοσία, πάρα πολλά δηλαδή τα οποία μας πήγαν πίσω πολλά χρόνια και έχουν χρεώσει κι εμάς και τα παιδιά μας για τα επόμενα χρόνια.

    Πιστεύω ότι όλοι μαζί, ούτε οι πολλοί ούτε οι λίγοι, θα πάμε σε ένα καινούριο ξεκίνημα και θα προσπαθήσουμε για μια νέα Ελλάδα, στην οποία θα δούμε ότι ανταμείβονται οι θυσίες του λαού μας. Θα δούμε την Ελλάδα της λεβεντιάς, του φιλότιμου και ό,τι ονειρευόμαστε για το μέλλον και το δικό μας και των παιδιών μας» κατέληξε.



    ΣΧΟΛΙΑ