• Πολιτική

    Μπακογιάννη για Δούκα: «Εξοργιστική η εικόνα της λογικής Μαυρογιαλούρου»

    • NewsRoom
    Ντόρα Μπακογιάννη

    Ντόρα Μπακογιάννη-Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας


    Φανερά ενοχλημένη εμφανίστηκε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη για τη στάση του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα στο γνωστό πλέον βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και οδήγησε στην απομάκρυνση του Σπήλιου Λιβανού.

    Η κ. Μπακογιάννη είπε ότι ο υπουργός παρασύρθηκε από το κλίμα πλάκας αλλά ταυτόχρονα έβγαζε μια πλήρη απουσία ενσυναίσθησης σε ένα τόσο τραγικό γεγονός όπως ήταν οι καταστροφικές φωτιές στην Ηλεία το 2007.

    «Ήταν μια εξοργιστική δήλωση και για όλους εμάς που ζήσαμε την εθνική τραγωδία τότε», είπε αρχικά η κ. Μπακογιάννη για την στάση του κ. Δούκα. «Αυτό το οποίο έγινε ήταν ότι αποζημιώσαμε με τον ταχύτερο τρόπο μέσω τραπεζών τους ανθρώπους που είχαν χάσει τα πάντα.

    Κινητοποιήθηκε ένας κόσμος ολόκληρος να στηρίξει τους ανθρώπους αυτούς και η κυβέρνηση έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και τους έδωσε αυτά τα 3.000 για να έχουν ένα δωμάτιο να κοιμηθούν.

    Αυτή η κίνηση δεν είχε βρει αντίθετη τότε ούτε την αντιπολίτευση», δήλωσε η βουλευτής.

    Αναφορικά με το επίμαχο βίντεο που οδήγησε τόσο στην αποπομπή του κ. Λιβανού όσο και στην διαγραφή από τη ΝΔ του Πέτρου Δούκα, η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε την εικόνα εξοργιστική, ενώ έκανε λόγο για μια λογική Μαυρογιαλούρου που αδικεί τις πρωτοβουλίες της τότε κυβέρνησης της ΝΔ για αποζημίωση των πληγέντων.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ