• Πολιτική

    Αξιοπρέπεια: Τι ζήτησε ο Άγγελος Μητρετώδης από την μητέρα του όσο ήταν φυλακισμένος

    • NewsRoom


    Να μην παρακαλέσουν κανέναν ήταν αυτό που ζήτησε από τους δικούς του ο Έλληνας στρατιωτικός Άγγελος Μητρετώδης, όσο ήταν φυλακισμένος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. Είναι γνωστό πως και οι δύο στρατιωτικοί υπέμειναν όλον αυτόν τον καιρό αυτή την απελπιστική κατάσταση με απίστευτο σθένος και τεράστια δύναμη.

    Νέες πληροφορίες αποδεικνύουν την αξιοπρέπεια που έδειξαν, καθώς σύμφωνα με το thrakinea.gr, ο Μητρετώδης, δείχνοντας δύναμη ψυχής απαίτησε από τη μητέρα του να μην παρακαλέσει κανέναν και με κανέναν τρόπο για την αποφυλάκισή του, αν και γνώριζε ότι κάτι τέτοιο ενδεχόταν να του κόστιζε, στερώντας για περισσότερο χρόνο την ελευθερία του.

    Η μητέρα του Άγγελου Μητρετώδη σεβάστηκε και τίμησε την επιθυμία του γιου της έμπρακτα, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα,όταν ένας πολιτικός της κεντρικής πολιτικής σκηνής συναντήθηκε με τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα και πρότεινε στις μητέρες τους να στείλουν επιστολή στη σύζυγο του Ερντογάν, Εμινέ, απευθυνόμενες σε αυτήν ως μάνα προς μάνα, η ίδια αρνήθηκε.

    «Ο γιος μου μού είπε να μην παρακαλέσω κανέναν», ήταν η κάθετη απάντηση της μητέρας του Άγγελου Μητρετώδη, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για περαιτέρω συζήτηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πατέρας Μητρετώδη: «Περάσαμε έναν γολγοθά»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τα παιδιά μας δεν το βάζουν κάτω» λέει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ