ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για αύριο Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, μετατίθενται οι προγραμματισμένες για σήμερα ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Θανάση Πλεύρη, για την εξειδίκευση των χθεσινών ανακοινώσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό πολιτών άνω των 60.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 10.30 στο Υπουργείο Υγείας με την συμμετοχή του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Θεοκλή Ζαούτη.
Σήμερα στις 13:30 αναμένεται νέα παρέμβαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή την φορά στην Βουλή. Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί στην αναγκαιότητα του μέτρου, που προβλέπει κλείσιμο ραντεβού για την πρώτη δόση έως τις 16 Ιανουαρίου 2022, αλλιώς θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ.
Το πρόστιμο θα επαναλαμβάνεται για κάθε μήνα που θα παραμένουν ανεμβολίαστοι και θα πληρώνεται μέσω της εφορίας, καθώς θα υπάρξει διασταύρωση.
Τα χρήματα θα συγκεντρώνονται σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.
Διαβάστε ακόμη:
Μητσοτάκης: Παρέμβαση στην Βουλή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών
Τι ξημερώνει για τους ανεμβολίαστους, τι θα πει ο Θάνος Πλεύρης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.