ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με εξώδικο στον Παύλο Πολάκη, το οποίο μάλιστα δημοσίευσε σε ανάρτησή της, απάντησε σήμερα, ανήμερα της συνεδρίασης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής, Αθηνά Λινού στις επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό από τον πρώην Αναπληρωτή υπουργό υγείας.
Ειδικότερα, κύρια αφορμή αποτελούν οι καταγγελίες του διαγραφέντος από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Χανίων για τις απευθείας αναθέσεις στο Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κυρία Λινού.
«Τόσο επιστημονικός και δημόσιος βίος μου, όσο και η δράση της AMKE Prolepsis υπήρξαν διαχρονικά και είναι απολύτως διαφανείς επί δεκαετίες», αναφέρει η κυρία Λινού.
«Η AMKE Prolepsis έχει υποστεί σειρά ανεξάρτητων ελέγχων και είναι ανοιχτή σε κάθε έλεγχο οποθενδήποττε κι αν προέρχεται», προσθέτει.
Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Χανίων, ο οποίος μεταξύ άλλων, σημειώνει σε ανάρτησή του: «Δεν παίρνω πίσω λέξη από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα».
Διαβάστε επίσης:
Δημοσκόπηση: Πρώτη η ΝΔ, πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,3% – Ποιος επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ
Άκης Σκέρτσος: Όλη η αλήθεια για την αγοραστική δύναμη των εισοδημάτων μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πανεπιστήμια: Ενιαίοι κανόνες αξιολόγησης και πιστοποίησης προγραμμάτων σπουδών σε ΑΕΙ και μη κρατικά ιδρύματα
- Λάουρα Κοβέσι στο Politico: Ανησυχώ ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία θα εξοντωθεί αθόρυβα
- Τζον Χατζηπατέρας: Ο μακροπρόθεσμος ορίζοντας στη ναυτιλία είναι θετικός όσο ποτέ – Είμαι αισιόδοξος για τον κλάδο μας
- Ανδρέας Χατζηπέτρου: Οι μικρότεροι πλοιοκτήτες θα βρίσκουν λιγότερο αποδοτικό να διαχειρίζονται μόνοι τους τα πλοία τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.