ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αφορμή την… περίφημη θεωρία συνωμοσίας της Google, για να πέσει ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τα social media πήραν, για ακόμα μια φορά, φωτιά. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως στη κυβέρνηση πλήρωσαν ακριβά τις τελευταίες ώρες την επικοινωνιακή πολιτική που ακολούθησαν. Η νέα συνωμοσία που… αποκάλυψε το left.gr αναφέρει πως η πολυεθνική Google έχει φτιάξει έναν αλγόριθμο που επιλέγει τις ειδήσεις που προβάλλει, με βάση ποια πλήττει περισσότερο την κυβέρνηση.

Ο αρθογράφος, μάλιστα, της συγκεκριμένης συνωμοσίας φέρεται να είναι ο κ. Φράγκος που, το απόγευμα της Δευτέρας, συνελήφθη από τις αρχές για υπόθεση εκβιασμού. Πηγές του left.gr υποστηρίζουν ότι δεν είχαν ιδέα για τις παράλληλες δραστηριότητες του δημοσιογράφου.
Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, αυτή η συνωμοσία δεν άργησε καθόλου να γίνει viral, με χαρακτηριστικές αναρτήσεις και ξεκαρδιστικά tweets, τα οποία εμπλουτίστηκαν και με φωτογραφίες. Δείτε μερικά από αυτά:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Πληρώθηκε η προκαταβολή του φετινού επιδόματος θέρμανσης- Πάνω από 1,1 εκατ οι δικαιούχοι
- Αποκλειστικό: Αλλαγή φρουράς μετά από 41 χρόνια στο Ιατρικό Αθηνών – Νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος
- Ryanair: Πρόστιμο 255 εκατ. ευρώ από την Ιταλία για «καταχρηστικές πρακτικές» σε ταξιδιωτικά γραφεία
