• Top Stories

    Έκπληξη από Ρουσόπουλο: Είπε ότι ο Τσίπρας έχει χαρακτηριστικά του Ανδρέα


    Εντύπωση έχει προκαλέσει η ομολογία του τέως υπουργού της ΝΔ και στενού συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή Θ. Ρουσοπουλου ο οποίος δημόσια δήλωσε ότι ο Α.Τσιπρας είναι ο νέος Ανδρεάς Παπανδρέου . Και όλα αυτά λίγο πριν τις εκλογές στην Ν.Δ. “Ο Τσίπρας έχει αναδειχθεί σε ηγέτη και αναδεικνύεται με κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Έχει χαρακτηριστικά του Ανδρέα Παπανδρέου” δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Ρουσόπουλος, σε συνέντευξη του στο “Vima FM”. Ενώ, υποστήριξε ότι “Έχουν υπάρξει μία-δύο επικοινωνίες” μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Αλέξη Τσίπρα.

    Ο Θ. Ρουσόπουλος αναφέρθηκε και στις μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ λέγοντας ότι “είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουμε όλοι μετά την εκλογή αρχηγού”.

    Στη συνέχεια χαρακτήρισε λανθασμένη την επιλογή, ο β’ γύρος των εσωκομματικών εκλογών να διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου, ενώ εκτίμησε ότι η αλλαγή εκλογικού νόμου που επιχειρεί η κυβέρνηση μπορεί να ενισχύσει τις τάσεις διάσπασης στη Νέα Δημοκρατία.

    “Αυτό το κόμμα δεν κατάφερε να προοδεύσει για να βγάλει έναν αρχηγό που θα είναι ένα νέο πρόσωπο -όχι απαραίτητα σε ηλικία” τόνισε εκτιμώντας ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κράτησε τη Νέα Δημοκρατία και ενίσχυσε τις δυνάμεις της στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

    Τέλος, μίλησε και για τον Κώστα Καραμανλή “η έλλειψη του Καραμανλή είναι εμφανής από την πολιτική ζωή και τη Νέα Δημοκρατία”.



    ΣΧΟΛΙΑ