• Πολιτική

    “Χείμαρος” ο Αδωνις: Αλλο το μνημόνιο του Σαμαρά άλλο του Τσίπρα

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης. υπουργός Ανάπτυξης


    “Άλλο το μνημόνιο του Αντώνη Σαμαρά και άλλο του Αλέξη Τσίπρα“, είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Πολιτικός Καφές με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως εάν δεν είχε πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά, η Ελλάδα θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ότι είναι σήμερα. H συνέντευξη δόθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2015.

    Ο βουλευτής της ΝΔ διέψευσε τις πληροφορίες ότι θα αποχωρήσει από την διεκδίκηση της ηγεσίας της ΝΔ λέγοντας ότι “στις 22 Νοεμβρίου θα είμαι στην κάλπη”. Παράλληλα άσκησε έντονη κριτική στον Απόστολο τζιτζικώστα επειδή επέλεξε να μην συνδέεται η υποψηφιότητα του με τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι ο ίδιος είναι υπερήφανος που υπήρξε υπουργός του πρώην πρωθυπουργού.

    Απηύθυνε έκκληση στους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν “ατσαλάκωτους πολιτικούς” και πολιτικούς που κρύβονται εννοώντας τους Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Βαγγέλη Μειμαράκη.

    Εκτίμησε πως αν η διαδικασία δεν γίνει σωστά δεν θα βγάλει αρχηγό και θα αρχίσουν οι αμφισβητήσεις στην πρώτη δυσκολία. Τόνισε πως έτσι όπως εξελίσσεται η διαδικασία ο κόσμος δεν θα πάει να ψηφίσει καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους πολίτες.

    Είπε επίσης πως όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ και κατέχουν αξιώματα θα πρέπει να παραιτηθούν εννοώντας τον Απόστολο Τζιτζικώστα

    Ανέφερε πως δεν ζητάει την παραίτηση του Βαγγέλη Μειμαράκη από την προεδρία του κόμματος καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε εικόνα διχασμού…



    ΣΧΟΛΙΑ