• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Φωτιά πήρε το twitter για τον Ιάσονα Σχινά και την Μercedes του μπαμπά

    • NewsRoom


    O Tσίπρας είπε ότι θα αναδιανείμει τον πλούτο. Να αρχίσουμε από τη Μερσεντές του Στάθη Σχινά”, “Oι σωστοί ράπερς έχουν maybach όχι μερσεντές μπαμπά”, ήταν μερικά από τα tweet που γράφτηκαν σχετικά με την εμφάνιση του γραμματέα της νεολαίας του κόμματος, Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλου, στο κλειστό του Ταε Κβο Ντο για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα με την οικογενειακή Μερσεντές.

    Η εικόνα αυτή δεν έμεινε ασχολίαστή, ενώ τα πληκτρολόγια πήραν αμέσως «φωτιά» με αιχμηρά και χιουμοριστικά «τιτιβίσματα» για τον ράπερ του ΣΥΡΙΖΑ και την οικογένειά του.

    Διαβάστε ακόμα: Ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπά με τη Mercedes του μπαμπά! 

    «Εκάλη, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη», ήταν ένα από τα επίμαχα tweet, ενώ σε κάποιο άλλο αναφερόταν πως «την Μερσεντές την έκανε δώρο ο αντάρτης παππούς ρε συκοφάντες. Λάφυρο από τους Γερμανούς».

    «Τσίπρας: εμάς μας ψηφίζει η Δραπετσώνα και το Αιγάλεω, εσάς η Εκάλη και το Κολωνάκι. Κι ο άλλος έσκασε μύτη στη φιέστα με Μερσεντές lol», έγραψε ένας χρήστης του γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ένας άλλος «τιτίβισε: «Πόση πιο πολύ Ελλάδα να χωρέσει στην οικογένεια του ράπερ-γραμματέα με τη μερσεντες; Βρέθηκε η ελληνική απάντηση στο “Καρντάσιανς”».

    Μερικά από τα «τιτιβίσματα» για την Μερσεντές του μπαμπά














    ΣΧΟΛΙΑ