• Πολιτική

    Αρκάς: Στο απόγειο του σαρκασμού του στο νέο σκίτσο λίγο πριν τις εκλογές

    αρκας

    Αρκάς


    Εβδομάδα προοιωνός των φετινών κοινοβουλευτικών εκλογών ξεκινά και ο δημοφιλής σκιτσογράφος, Αρκάς φτάνει στο απόγειο του σαρκασμού του για την παρούσα κυβέρνηση.

    Στο νέο του σκίτσο, ο καλλιτέχνης σατιρίζει την αγάπη της κυβέρνησης για την «καρέκλα», κάτι το οποίο έχει σχολιάσει και στο παρελθόν. Αυτή τη φορά, ωστόσο, επιλέγει έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς στο νέο σκίτσο του Αρκά παρουσιάζεται ζωντανή η καρέκλα να λαμβάνει προσωπική επιστολή από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

    Στην επιστολή-δημιούργημα του σκιτσογράφου, περιλαμβάνεται το μήνυμα αποχωρισμού του πρωθυπουργού από εκείνη, μέσα σε ένα κλίμα θλίψης.

    Ο Αρκάς σχολιάζει με τρόπο καυστικό την εκτιμώμενη αποχώρηση της παρούσας κυβέρνησης, βασιζόμενος στις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις, που θέλουν την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παίρνει τα σκήπτρα της κυβέρνησης.

    Στην υποτιθέμενη επιστολή του πρωθυπουργού προς την καρέκλα, κατά τον Αρκά, αναγράφεται:

    «Έγινε το απίστευτο, το τερατώδες! Μας χωρίζουν! Εγώ που πίστευα ότι θα γεράσω κοντά σου, πρέπει τώρα να σε εγκαταλείψω», αναφέρει αρχικά, ενώ είναι χαρακτηριστικό το πως τελειώνει το νέο του σκίτσο. «Να ξέρεις ότι όταν πρόκειται για σένα δεν διστάζω μπροστά σε τίποτα. Ξέρεις ότι θα κάνω τα πάντα για να βρεθώ πάλι στην αγκαλιά σου», σχολιάζει.

    Δείτε παρακάτω το σκίτσο του Αρκά:
    αρκας
    Αρκάς



    ΣΧΟΛΙΑ