ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να αναιρεθεί η αθώωση του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου για “εμπρηστική” ομιλία του στα γραφεία του κόμματος, ζητά αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου από το αρμόδιο ποινικό τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Ο κ. Παναγιώτης Μπρακουμάτσος προτείνει την “εξαφάνιση” πρόσφατης απόφασης του Η’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, σύμφωνα με την οποία ο Νίκος Μιχαλολιάκος απηλλάγη, ομόφωνα και με τη σύμφωνη πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, από την κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη πλημμελήματος ή κακουργήματος.
Η κατηγορία αφορούσε σε φράσεις από ομιλία που είχε πραγματοποιήσει ο κ.Μιχαλολιάκος πριν από χρόνια στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών στην οδό Δηλιγιάννη, το περιεχόμενο της οποίας είχε θεωρηθεί αξιόποινο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φόροι 6 στα 10 ευρώ του ληξιπρόθεσμου χρέους – Γιατί ρυθμίζουν μόνο οι μικροοφειλέτες
- Ποια είναι η lululemon και γιατί βάζει την Ελλάδα στο ραντάρ της
- Κανάρης (Vodafone): Εξαγορές στο ICT – Είσοδος σε Άμυνα και συνεργασίες στην ενέργεια
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Ναι στον διάλογο με τους αγρότες, όχι στην αχρείαστη ταλαιπωρία της κοινωνίας,