ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να αναιρεθεί η αθώωση του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου για “εμπρηστική” ομιλία του στα γραφεία του κόμματος, ζητά αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου από το αρμόδιο ποινικό τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Ο κ. Παναγιώτης Μπρακουμάτσος προτείνει την “εξαφάνιση” πρόσφατης απόφασης του Η’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, σύμφωνα με την οποία ο Νίκος Μιχαλολιάκος απηλλάγη, ομόφωνα και με τη σύμφωνη πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, από την κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη πλημμελήματος ή κακουργήματος.
Η κατηγορία αφορούσε σε φράσεις από ομιλία που είχε πραγματοποιήσει ο κ.Μιχαλολιάκος πριν από χρόνια στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών στην οδό Δηλιγιάννη, το περιεχόμενο της οποίας είχε θεωρηθεί αξιόποινο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Συνάντηση τη Δευτέρα, στις 12:00, με τον Πορτογάλο ομόλογο του Paulo Rangel
- Γερμανία: Σύλληψη 22χρονου Σύρου ως ύποπτου για τον σχεδιασμό τρομοκρατικής ενέργειας
- ΥΠΕΞ Ιράκ: Ζήτησε τον άμεσο αφοπλισμό του ΡΚΚ
- Οι εκτιμήσεις των αναλυτών για ΟΤΕ, Metlen, ΟΠΑΠ και Premia Properties