• Top Stories

    Άρχισαν τα όργανα: Αρβανίτης εναντίον Κουρουμπλή – «Γιατί είναι μαζί μας;»

    • NewsRoom

    Κώστας Αρβανίτης


    Χωρίς φρένα η κριτική του υποψήφιου ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη στον συνυποψήφιό του, Παναγιώτη Κουρουμπλή, μετά τον σάλο των φωτογραφιών του δεύτερου με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο. Η επίθεση Αρβανίτη κατά Κουρουμπλή ήταν διπλή και έρχεται μετά τις αυστηρές συστάσεις που απηύθυνε ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης στον πρώην υπουργό Ναυτιλίας για την υπόθεση.

    Η πρώτη βολή του Κ.Αρβανίτη ήρθε από το ραδιόφωνο (Θέμα 104,6), όπου είπε ότι «καλό δεν είναι η φωτογραφία αυτή». Πρόσθεσε ότι «εγώ δεν θα έκανα φωτογραφία, ούτε θα είχα σχέση με τον κ. Αμβρόσιο και ας με έλεγαν κατσαπλιά».

    Λίγο αργότερα, ο κ. Αρβανίτης επανήλθε στο θέμα με ακόμα μεγαλύτερη ένταση μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, όπου «άδειασε» τον Π. Κουρουμπλή ακόμα και για την ίδια την παρουσία του στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Όταν, δηλαδή, του επισημάνθηκε ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με νόημα: «Το θέμα αυτό είναι για τον κ. Κουρουμπλή, γιατί είναι μαζί μας. Εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ».

    Οι φωτογραφίες που ανήρτησε πριν από λίγες ημέρες ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο προκάλεσαν σκέψεις ακόμη για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο, ωστόσο επικράτησαν οι ψυχραιμότερες φωνές. Α

    Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό υπήρξε τηλεφώνημα από τον κ. Σκουρλέτη στον κ. Κουρουμπλή για να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και να ζητήσει εξηγήσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιμένει ο Κουρουμπλής παρά την κατσάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ: Θα ξαναπήγαινα στο ίδρυμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλο το παρασκήνιο του τηλεφωνήματος Σκουρλέτη στον Κουρουμπλή για τον Αμβρόσιο



    ΣΧΟΛΙΑ