ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άρχισαν το πρωί της Δευτέρας οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και μέχρι το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις των αντιστρατήγων.
Το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας, το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή δύο αντιστράτηγων του Στρατού Ξηράς, έκρινε διατηρητέους τρεις από τους υπόλοιπους τέσσερις αντιστράτηγους και έναν ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του.
Διατηρητέοι κρίθηκαν οι Ανδρέας Δασκαλάκης, Κωνσταντίνος Σκούμας και Κωνσταντίνος Λαγουδάκης. Ευδόκιμα τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του έκρινε το Συμβούλιο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας.
Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των υποστρατήγων Αστυνομίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Παρατείνει την εκεχειρία και διατηρεί τον αποκλεισμό – «Τέχνασμα» πριν από νέα αμερικανοϊσραηλινή επίθεση λέει το Ιράν
- Η Κάρεν Μπρέιντι, μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του αγγλικού ποδοσφαίρου, έβαλε τέλος…
- Ανδρέας Δρακόπουλος: Ο επικεφαλής του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» παίζει… μπάλα ξανά στην Leeds
- Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα ημίμετρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.