ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη θέση του μέσα από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τις αναταράξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, διατυπώνει ο τομεάρχης Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.
Όπως τονίζει ο κ. Αποστολάκης, «έχουμε την υποχρέωση να ακούσουμε τον κόσμο και την ευκαιρία, μέσα από τα κομματικά όργανα, να δώσουμε φωνή στα μέλη του κόμματος με σκοπό την ανανέωση και την δημιουργία νέων σταθερών βάσεων».
«Πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία για αναδημιουργία, για παραγωγικές συζητήσεις, για ενότητα και για δράση», καταλήγει στην ανάρτησή του.
Διαβάστε επίσης:
Γλαβίνας για ΣΥΡΙΖΑ: Το ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει βουλευτές από άλλα κόμματα
Κασσελάκης: Επιστολή-βόμβα από το Λονδίνο στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ – «Σταματήστε να κυνηγάτε χίμαιρες»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά για τους γιατρούς στα νησιά από τον Στ. Χατζηιωάννου: Το παρασκήνιο, πώς ο Ά. Γεωργιάδης «κλείδωσε» τη συμφωνία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επιπτώσεις και Στρατηγικές Επιλογές για την Ελλάδα
- Η… μίρλα για την Κύπρο, οι πύραυλοι AMRAAM για τις «Οχιές», τα ραντεβού του Πιέρ, η μάζωξη στο Αρσάκειο και τα γενέθλια του ΚΜ
- Τράπεζα Κύπρου: Εξαγορές σε 3 κλάδους, προανήγγειλε ο Πανίκος Νικολάου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.