• Πολιτική

    Γλαβίνας για ΣΥΡΙΖΑ: Το ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει βουλευτές από άλλα κόμματα

    • NewsRoom
    Θανάσης Γλαβίνας, Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

    Θανάσης Γλαβίνας, Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ


    «Η άμεση δημοκρατία πολλές φορές χρησιμοποιείται ως εργαλείο έντονου λαϊκισμού» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας, μιλώντας στην ΕΡΤ, σχετικά με το ερωτηματολόγιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα isyriza, στο οποίο καλούνται να απαντήσουν τα μέλη του κόμματος για το όνομα, το έμβλημα και το ιδεολογικό πρόσημο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ωστόσο, ο κ. Γλαβίνας ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ  δεν θα παίρνει στελέχη από άλλα κόμματα, αλλά αυτό είναι φυσικά και απόφαση του προέδρου των πολιτικών οργάνων και φυσικά μιλάμε και σε ένα εντελώς υποθετικό πλαίσιο, το οποίο κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα συμβεί ή όχι.

    Γλαβίνας: Φαίνεται ότι οι φουρτούνες είναι αρκετά μεγάλες στον ΣΥΡΙΖΑ

    «Κανείς από εμάς δεν χαίρεται όταν ένα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ένα κόμμα ευρύτερα του προοδευτικού χώρου, αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα. Φαίνεται ότι οι φουρτούνες είναι αρκετά μεγάλες εντός του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ενώ προσέθεσε:

    «Δεν μπορώ να έχω ακριβή γνώση, αλλά άκουσα και τον κ. Βέττα, ακούμε και άλλα στελέχη, σοβαρά και αξιόπιστα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η κυρία Γεροβασίλη, να εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις για το δρόμο που έχει επιλέξει ο κ. Κασσελάκης. Παρόμοιες επιφυλάξεις έχουμε εκφράσει κι εμείς για άλλου είδους θέματα, φυσικά και άλλου ύφους πολλές φορές.

    Αλλά νομίζω όλοι συγκλίνουμε στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι ένα κόμμα που έχει πολλές αντιφάσεις μέσα του.

    Η πολιτική του πορεία δεν είναι σίγουρη προς τα πού θέλει να κινηθεί. Ως εκ τούτου όμως, εμάς δεν μας ενδιαφέρει».

    Διαβάστε επίσης:

    Κασσελάκης: Επιστολή-βόμβα από το Λονδίνο στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ – «Σταματήστε να κυνηγάτε χίμαιρες»

    Μαρινάκης για αγρότες: Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για πετρέλαιο και ρεύμα τη συγκεκριμένη περίοδο – Ανοιχτή η πόρτα του πρωθυπουργού

    Σταϊκούρας: Έξι πρόσθετες παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό στη Θεσσαλονίκη, λόγω της κατασκευής του Fly Over



    ΣΧΟΛΙΑ