• Πολιτική

    Αποφασισμένος ο Ερντογάν στο μανιφέστο: Θα συνεχίσουμε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Συρία

    • NewsRoom
    Ερντογάν

    Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πρόεδρος της Τουρκίας


    Το μανιφέστο του ενόψει των πρόωρων βουλευτικών και προεδρικών εκλογών στις 24 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο Ερντογάν τονίζοντας ότι η  Άγκυρα ποτέ δεν εγκατέλειψε τον στόχο της για ένταξη στην ΕΕ.

    Μιλώντας σε χιλιάδες υποστηρικτές του στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι οι εταίροι της Τουρκίας στην Ευρώπη ωστόσο, δεν δείχνουν την ίδια αποφασιστικότητα για το ζήτημα.

    Αποφασισμένος να πραγματοποιήσει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά μήκος των συνόρων της Τουρκίας μετά τις δύο που προηγήθηκαν, δήλωσε επίσης ο Τούρκος Πρόεδρος: “Δεν θα σταματήσουμε να περιορίζουμε τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Θα προσθέσουμε και νέες (επιχειρήσεις) στην “Ασπίδα του Ευφράτη” και στον “Κλάδο Ελαίας”. Οι στρατιώτες μας είναι έτοιμοι για νέες αποστολές”,  αναφερόμενος στις δύο επιχειρήσεις που πραγματοποίησε η χώρα στη Συρία.

    Ο Ερντογάν είπε επίσης ότι το νέο προεδρικό σύστημα, το οποίο θα ισχύσει μετά τις εκλογές, θα δώσει νέα ώθηση στην οικονομία και υποσχέθηκε χαμηλότερα επιτόκια και μείωση του πληθωρισμού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Χαστούκι» Τραμπ σε Ερντογάν: Παγώνει την πώληση όπλων στην Τουρκία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερντογάν: «Θα θάψουμε τους υποκριτές στις 24 Ιουνίου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τουρκία: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Ερντογάν στις εκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ